Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lanyok, nok, hogyan novelitek...

Lanyok, nok, hogyan novelitek a melleteket mutet nelkul?

Figyelt kérdés
30 eves no vagyok, atlgag testalkatomhoz csak egy ocsmany undorito nagy logo bimbom van. Mutetre nincs penzem a nagyobbitashoz, vagyis a formalashoz. Valakinek esetleg vmilyen termek, krem, vagy tabletta bevalt mar??? Kerlek osszatok meg velem. Nem masnak akarok megfelelni, csakis magamnak, de igy csak az onmarcangolas marad. Koszonom.
2016. ápr. 24. 17:26
 1/10 anonim ***** válasza:

Kezdj el hízni, akkor remélhetőleg mellre is fogsz hízni és akkor nagyobb lesz.

Ki kell, hogy ábrándítsalak, egyébként gáz, hogy egy 30 éves nőnek kell ezt elmagyaráznom, hogy nincsenek csodaszerek, amikkel nagyobb lesz a mell.

A mell genetikai adottság. Vagy elkezdesz hízni, vagy, amit jobban tanácsolok, hogy fogadd el magad olyannak, amilyen vagy!

2016. ápr. 24. 17:33
 2/10 anonim ***** válasza:
30 évesen tudhatnád már h krémektől még tablettáktól nem lesz nagyobb a melled, csak a műtéttől.
2016. ápr. 24. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha volna rá krém vagy tabletta akkor a plasztikai sebészeknek sem lenne munkájuk :D
2016. ápr. 24. 17:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Tisztaba vagyok a dolgokkal, csak kivancsi voltam. Ha hizok, attol csak jobban log a bimbom, tudom, mert voltam 60 kg, es most 12 kg. - val kevesebbet nyomok. Nem volt szebb latvagy a nagyobb logo mell, mint a kisebb. Fujj.
2016. ápr. 24. 17:49
 5/10 anonim ***** válasza:
szia, az a baj, ha lóg, megnyúlt a bőr..
2016. ápr. 24. 18:22
 6/10 A kérdező kommentje:
De nem ertem miert nyult meg, nem szultem sose, amikor 11-12 eves voltam akkor elkezdett nodogelni, de kb fel ev mulva megallt, illetve azota csak log. Annyira utalom magam.
2016. ápr. 24. 18:44
 7/10 anonim ***** válasza:
30 évesen azért ne gondold azt, hogy olyan melled lehet még, mint egy 20 évesnek. Sőt, egy 40 éves nőnek sincs olyan melle, mint egy veled egykorúnak.
2016. ápr. 25. 13:31
 8/10 anonim ***** válasza:
Véletlenül nem csőmelled van? Csak mert a leírtak alapján annak tűnik.
2016. máj. 7. 18:44
 9/10 A kérdező kommentje:
Csöö mell? Haaat inkabb olyan mint az ures tejes zacsko. Csak egy jo nagy logo bimbom van.
2016. máj. 8. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:

Na épp ezért.. tipikusan a tubuláris emlőre jellemző. Bár ennek is sok fajtája van. Ez egy fejlődési rendellenesség.

Nekem is az volt.

És sajnos tényleg csak a műtét segít, nincsenek csodaszerek.

2016. máj. 8. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!