Kombinalt mellmutet utan mikorta leszek jobban?
Figyelt kérdés
Kombinalt mellmutetem volt 9 napja.mellnagyobbitas+ felvarras+ bimboudvar szukites.4 nap mulva megyek kontrolra egyben varratszedesre is.Az a problemam h meg mundig feszul nyom elegge nem tudom ez normalus e duzzadnak de nincs lazam meg persze jibban mozgok naprol napra csakhat fajnak..kontroll tudom igy keves de sajnos videki vagyok nem olAn egyszeru feljutni.egyebkent kozbe menzeszem is van talan attol is feszulhet.normalis ez igy v mar sokkal jobban kene lennem ?2016. ápr. 24. 08:38
1/2 anonim válasza:
Teljesen normális! Ne aggódj :)
Ez egy nagy műtét és a felépülés hosszú idő.
Még hetekig lehet duzzadt. Én négy hétig voltam ödémás. Persze szép lassan csökkent de teljesen valamikor az 5-dik hét környékén múlt el. De még utána is előfordulhat egy-egy megerőltetőbb nap után.
Az, hogy ki mikor mennyit javul azt nehéz megmondani. Nagyon máshogy gyógyulnak a különböző emberek.
2/2 A kérdező kommentje:
Remelem igy lesz , koszi a valaszt megnyugtattal ! :)
2016. ápr. 24. 09:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!