Miért van az, hogy ha keresem akkor játsza a dámát, de ha nem akkor elkezd Ő keresni?
Figyelt kérdés
Van egy lány/nő ismerősöm. Kb egy éve ismerjük egymást. Én többet érzek felé puszta haverságmál és ezt ő is tudja. Napi szinten kerestem eddig, beszélgettünk, találkoztunk stb. Nekem ebből elegem lett, hogy olyan kocsi után futok, ami nem vesz fel. Egy napig nem kerestem, máris hívott, és azóta minden nap legalább egyszer keres ennek 2hete. Kicsit távolságtartó lettem vele az utóbbi időben, amit nem preferál. Ez hogy van ha én megyek utánna, akkor ő nem keres, de ha nem emelem rá a telefont mondjuk 2 napig onnantól rendszeresen beszélni szeretne?2016. ápr. 6. 21:09
1/1 anonim válasza:
Nyilván ha te keresed akkor neki nem kell téged... de ha nem keresed akkor nincs más választása, hiszen hiányzol neki, mint barát... gondolom. De nem ártana megbeszélnetek hogy mit akartok egymástól, ha te nem akarsz barát lenni akkor hagyjátok egymást, közöld vele is hogy ne keressen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!