Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Különböző méretű a 2 mellem....

Különböző méretű a 2 mellem. De durván szal kosárbeli különbségekre gondoljatok. Szerintetek lehetne csak az egyiket megcsináltatni?

Figyelt kérdés

vagy vkinek hasonló problémája? és sztek kb mennyibe kerülne a műtét?

szal egyik mellem fele akkora mint a másik...

2010. ápr. 5. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
korod??
2010. ápr. 5. 19:20
 2/7 A kérdező kommentje:

hupszika tényleg 22 vagyok

és ez mindig is problémám volt, soha nem volt egyforma

2010. ápr. 5. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Senkinek sem teljesen szimmetrikus. Én a bal kosárba szoktam rakni egy tömést. Szülés után megyek műttetni. Bár addig van még idő (:

Ha sikerül igazolást szerezned arról, hogy komoly lelki törést okoz, hogy az egyik kisebb, mint a másik, akkor TB-n megcsinálják ingyen, de gondolj bele, hogy az most milyen lesz...

Ha magánklinikára mész, és ezt jobban ajánlom, akkor olyan 2-300 ezer.

2010. ápr. 5. 20:59
 4/7 A kérdező kommentje:

tudom h senkinek sem egyforma!! ezért emeltem ki, hogy nekem úgy igazán durván nagyon nem egyforma!!

én nem azokrol a pici eltérésekről beszélek, hanem komoly kosárbeli különbségről!

(bocs h heves vagyok de mindenki ezzel jön h senkinek nem egyforma)

2010. ápr. 5. 21:14
 5/7 anonim ***** válasza:

pszichológiai igazolást nem olyan könnyű ám szerezni, attól függetlenül, hogy ez valóban igen sok lelki problémát tud okozni. ha mégis sikerül, elvégzik tb-re a műtétet. ha nem, akkor össze kell gyűjteni rá a pénzt, ami nem kevés (a 200-300 ezer ft állami kórházban annyi, magánkórházakban 400-450 ezer ft körüli áron fut a mellfelvarrás, mellkisebbítés és a mellkorrekciós műtét. implantátum behelyezéssel együtt 600 ezer ft körül)

ha tényleg zavar, én azt javaslom, hogy ne félj plasztikáztatni. ha a másik melled méretével és formájával meg vagy elégedve, akkor van, hogy elég az egyiket műteni, hozzá igazítják. de az esetek többségében az optimális esztétikai hatást úgy érik el, hogy mindkét mellhez hozzányúlnak, különböző térfogatú implantátumokkal.

2010. ápr. 5. 23:41
 6/7 anonim válasza:

Az egyik ismerősöm megcsináltatta, és nagyon szép lett neki.

Ő magánklinikán csináltatta, de ha támogatással akarod,(nem tudom, hogy egyáltalán lehet-e) meg kellene próbálni a régi bp.-i Honvéd Kórházban, most valami Egészségügyi Központ a neve, ami a Hungária körúton van. Ott jó plasztikai sebészek vannak állítólag.

2010. ápr. 11. 00:13
 7/7 anonim válasza:

Szia! Nekem is aszimmetrikusak a melleim. Terhes vagyok, de az aszimmetria maradt... :( Csak az egyik látszik egyre teltebbnek. Olvastam olyat, hogy van egy bioenergetikával gyógyító férfi, aki a fejlődésben elmaradt mellet a másikhoz növeszti. Keress rá a google-ban! Lehet én is elmegye majd hozzá.

TB tám. meg akkor van aszimmetrikus mellműtétre, ha bizonyos %-beli különbség van a kettő között. Hirtelen nem tudom már mennyi, de biztosan több 30%-nál.

2010. máj. 20. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!