Mellplasztika utan vagyok 6 hete, megszakadtak a varasaim es meg mindig nyitott sebeim vannak, van valakinek ilyen tapasztalata?
Figyelt kérdés
Mellplasztikat valaltam, mert nagy kulombseg volt gyerek koromtol a melleim kozott, mikor eloszor latott noi orvos azt kerdezte volt e valamilyen beavatkozasom, eltudjatok kepzelni, hogy ereztem magam. Ket gyetek utan ugy dontottem mellplasztikara megyek. A beavatkozas itan egy hettel menstrualtam, mivel felduzzadtak a melleim a felso varrasok mind megszakadoztak. Eddig a plasztikai sebesz kotozte a sebeim, most hat hete, mar egyedul apolhatom az orvos szerint es nem kell ujra leragasztanom, hogy lelegezzenek a sebek. De miutan leszedtem a kotest a mellbimbo korul meg mindig nyilt sebeim vannak, kb. egy cm-ig. Panthenol sprayel kell fujnom es framikoin porral hintenem, de nedvesednek ezek a sebek.Nagyon megijedtem, ezert kerem ha valakinek hasonlo problemai voltak osszatok meg tapasztalaitokat. Koszonom2016. márc. 3. 22:30
2/5 anonim válasza:
Szia!
Szerintem menj vissza az orvoshoz vagy legalább hívd föl telefonon és mondj el neki mindent, ha mégsem akar látni, akkor menj el a háziorvosodhoz, hogy vizsgáljon meg, mert nyugtalanít a dolog.
3/5 A kérdező kommentje:
Alulrol izom ala lettek rakva az implantatumok, es mivel igazitva voltak a mellek alulrol vizszintes vagas van fel fele a mellbimbohoz es azok is igazitva voltak, tehat korbe voltak vagva...es az osszes vagas megszakadt, az orvos azt mondta hogy nem kell megijednem, hogy ezek csak a felszini varrasok, allotolag harom soron volt varrva, es hogy esztetikailag ez minden rendbe fog jonni. Ahol mar szepen begyogyultam ott contractubex gelel kenegetem.
2016. márc. 3. 22:52
4/5 anonim válasza:
Hogy vagy? Beszéltél a dokiddal?
Ne haragudj, de szerintem ez egyáltalán nem normális jelenség.
5/5 A kérdező kommentje:
Szia, hetfon megyek az orvoshoz, de mar sokkal jobban vagyok, ahogy nem voltak beragasztva a sebeim naprol napra gyogyultak, ma mar nincs nyitott sebem :-) minden szepen osszenott es mar most mindenhol csak az uj bor van ami meg persze vekony es picit piros de mar sokkal jobb, elkezdtem hasznalni a Bio lampat naponta tobbszor, borogattam es ha lehet melltarto nelkul vagyok hogy szellozenek a sebek es ez nagyon segitett. Most mar csak remelem a sebhelyek szepen osszefornak es minden jol fog vegzodni.
2016. márc. 11. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!