A 3-as kivételével mind nagyon ronda lett. Nem hiszem el, hogy nem lehet valami természetes formát csináltatni, csak ezeket a gömböcöket.
2016. febr. 6. 17:47
12/17 anonim válasza:
ma 17:35
Láttam már és a tiédról is simám megmondanám ruha nélkül, hogy mű, mert az összesnek természetellenes formája van, felesleges nyugtatgatnod magad ezzel a dumával. Abban egyetértek, hogy ha nagyon profi és kicsi az implantátum, akkor ruhán keresztük talán annyira nem látszik, mert a dekoltázs felső részén nem rajzolódik ki az a gagyi "kerek labda" hatás. De amúgy az összes műmellen látni ruha nélkül, gagyi nagyon.
2016. febr. 6. 17:55
13/17 anonim válasza:
Ez mar alapbol megdol kedves utolso h "mindnek" termeszetellenes a formaja... Nem veletlenul vannak csepp alaku implantatumok nem csak a "gagyi kerek"-ek... DE! Ha valaki kereket rakat es nem izom fole mirigy ala,hanem izom ala,akkor annak is termeszetes formaja van!en nem akarom magam nyugtatni,mert nincs miert.sot tervben van,h nagyobbat tetetek,mert ha mar ennyit koltottem ra,akkor latszodjon,h csinaltatva van az enyem viszont tul termeszetes! Fogasra es latvanyra is! Senkit nem akarok nyugtatni! Ameddig neked nincs megcsinaltatva,nemtom miert okoskodsz! De ugy birom,h mindig azok ertenek hozza a legjobban,akiknek fogalmuk sincs,h milyen,eloben sosem lattak es az eletbe soha nem is lesz nekik...!!!
2016. febr. 6. 18:31
14/17 anonim válasza:
Írtam, hogy láttam már és fiú vagyok, így természetesen nem lesz.... xD Szövegértő olvasást gyakorold még egy kicsit plasztikcica.. bár gondolom amúgy sem az eszedből élsz.
2016. febr. 6. 20:23
15/17 anonim válasza:
Na figyelj! Tanultam erto olvasast,mellette pedig van egy 1eves kislanyom,aki mellett neha csak felnezek es valaszolgatok turbo tempoban,telefonrol! Ha ennyire okos vagy,van ferfi plasztika is 😉 szoval akar neked is lehet! Illetve nem vagyok plasztikcica,attol,h szules utan vissza akartam nyerni a mellem formajat... Es attol,h volt szerencsed egy esetlegesen elcseszett hentes orvos munkajat latni,nem kell osszegezni,h mindenkinek olyan! Ok biztos nem fizettek masfel milliot a szep hatas erdekeben,mint en,hanem megelegedtek a 600ezres mutettel is,valami kis nevenincs orvos beavatkozasaval! Ne hasonlitsuk ossze a kettot
2016. febr. 6. 20:55
16/17 anonim válasza:
Ne is foglalkozz vele, ez a srác csak megkeseredett, vagy soha nem jut nőhöz (fizetősön kívül), vagy csak kövér lógó mellű / vékony (0 cicivel rendelkező) kisegerekkel van dolga, mert ő maga sem egy kiemelkedő példánya a férfiaknak. :) Savanyú a szőlő. :)
2016. febr. 17. 15:28
17/17 anonim válasza:
ma 15:28
vagy lehet te nem láttál még pinát az életedben egyszer sem mert bojler tested van, és itt seggnyalással próbálsz pina közelébe jutni, hátha azt a 12 centis pöc$ödet sikerül végre beakasztani valakinek.
de elárulom neked, hogy annácskának van palija, én meg több pinát láttam mint a családfádban a férfiak összesen és jobbak voltak mint amilyeneket te valaha életedben látni fogsz
dugdosd a lufi mellű mű k_rvákat, ha van rá pénzed
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!