Mellnagyobbítás előtt állok. Dr Kolonics Gyulát vagy dr Pór Ferencet ajánljátok? Van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban?
1) Nem érdemes tönkretenni a melleid. Ha kicsit is utánanézel a neten, látni fogod mennyi baj lehet az implantátumokkal.
2) Ha fiatal vagy, akkor akupresszúrával vagy egyszerű svéd masszázzsal is lehet növelni a méretét. (Ha a harmincon túl vagy ez valószínűleg nem működik.)
Itt olvashatsz többet:
Ha érdekel írj, tudok ajánlani természetgyógyász-masszőrt.
3) Nincs rá szükséged. Enélkül is lehetsz értékes és szép. Aki csak a nagy mellekre bukik, azzal eleve nem érdemes kezdeni.
Szia :-)
Elmúltam 30. És nem más miatt fekszek kés alá, nem azért, hogy bárkinek jobban tetszek, hanem önmagam miatt. :-) Sose érdekelt ki mit gondol. Csak szeretnék teljes lenni önmagam szemében. Szeretnék végre én lenni. Ha valaki a mellnagyobbítás mellett dönt, nem jelenti azt, hogy tőgyeket akar. ;-) Csupán szeretné teljes értékűnek érezni magát.
Legszívesebben győzködnélek, hogy ne, de gondolom úgyis hiába.
Az, hogy mit érzel, az tőled függ, nem valami rajtad kívülálló dologtól.
Ha az embernek önértékelési problémái vannak, akkor azt nem testi szinten kell kezelni. Szerintem önbizalomra van szükséged, nem műtétre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!