Államon van mélyedés illetve "gödör", de én utálom. Meg szeretném műttetni, érdekelne h mennyibe kerül, milyen eljárással csinálják?
Figyelt kérdés
Akinek volt már ilyen plasztikai műtéte kérem írja le, hogy ezt hogy tüntetik el? Hallottam olyanról hogy hyarulon savval feltöltik, vagy fogalmam sincs..2016. jan. 5. 00:45
2/10 Carragher_x válasza:
Sztem kérdezd meg Jáksót, neki teljesen eltüntették, igaz az állával együtt.
3/10 anonim válasza:
Nem láttad az Én és én meg az Irén c. filmet? Abban pont ilyen állat csináltatott magának a főszereplő.
4/10 A kérdező kommentje:
De nekem nem olyan mint a jáksónak neki Péter griffines:D
Nem láttam azt a filmet, de miért csináltatott ilyet????:D
2016. jan. 5. 14:24
5/10 anonim válasza:
Mert a főszereplőnek az a dolga, hogy király legyen.
6/10 anonim válasza:
Növessz szakállat, ha férfi vagy.
7/10 A kérdező kommentje:
És ha nem férfi ?:D
2016. jan. 14. 02:51
8/10 anonim válasza:
Akkor tényleg műtét, vagy elfogadod magad úgy ahogy vagy. Ha küldesz képet esetleg megmondom hogy mennyire szembeötlő az a kis mélyedés. :D
9/10 A kérdező kommentje:
2016. jan. 14. 14:19
10/10 anonim válasza:
Szia!
Lehet, hogy saját zsírral fel lehetne tölteni, vagy hyaluronsavval.
Javaslom, hogy menj el Dr. Pór Ferenc plasztikai sebészhez (Perfectform), ingyenes a konzultáció, és majd ő megmondja, mi lenne a jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!