Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mi az amit nem szerettek...

Mi az amit nem szerettek magatokban?

Figyelt kérdés

pl: orr, szem, túlsúly...

ha lehetne mit változtatnátok magatokon?

2010. márc. 24. 16:30
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

A lábaimat, mert rövid és duci,

a hajam lehetne sűrűbb,

jelen pillanatban kevesebb kiló szeretnék lenni kb. 5-6 kg-val, (ezen lehet segíteni, már kezdtem!)

viszont szép a szám és a szemem, hát az orrom, szo-szo, azzal nem mindig vagyok kibékülve!

2010. ápr. 3. 20:28
 22/33 anonim ***** válasza:
orr..:/
2010. ápr. 6. 23:03
 23/33 anonim ***** válasza:

na akkor fentről lefelé részletesen:D

1. haj - legyen vagy göndör, vagy egyenes, de ne köztes. ha begöndörítem, kiegyenesedik (félig), ha kivasalom, behullámosodik...

2. homlok - túl nagy

3. szem - túl kicsi

4. szem alatti karikák - durván

5. szempilla - túl rövidek

6. száj - alul lehetne teltebb

7. áll - túl nagy

8. ujjak - vastagok

9. mell - lehetne kicsit nagyobb

10. has - laposabb (tudom, lehet ellene tenni)

11. fenék, comb - lehetne kisebb, fenék feszesebb (lehet ellene tenni)

12. vádli - túl nagy :S

13. lábujjak - bunkós végűek :D és nem tetszenek

hát ennyi tetőtől-talpig, részletesen, őszintén :D

17/L

2010. ápr. 16. 12:34
 24/33 anonim ***** válasza:
Előző, húú de csúnya lehetsz!!!!
2010. ápr. 16. 13:32
 25/33 anonim ***** válasza:
anyád.
2010. ápr. 16. 15:37
 26/33 anonim ***** válasza:
Anyám?? Mellé fogtál, mert neki még most sincs ennyi szépséghibája, pedig rég elmúlt 17!!
2010. ápr. 16. 17:05
 27/33 anonim ***** válasza:
attól, hogy teljesen részletesen elmondom,mi nem tetszik magamon, az nem egyenlő azzal hogy csúnya vagyok.. az összkép lehet jó.
2010. ápr. 17. 08:07
 28/33 anonim válasza:

Ühm... Én csak annyit nem, hogy szemüveges vagyok (bár amikor kérdezősködök, hogy szebb lennék-e kontaktlencsével, eddig mindenki azt mondta, hogy szerinte a szemcsi is jól áll >.<)...

A vádli-ügyekkel kapcs-ban meg csak annyi, hogy a lovazás sokat segít mind comb, mind vádli ügyileg; és ha nem csak azért csinálod hogy szép legyél, még jó szórakozás is ;) Ráadásul hasra is lehet tőle fogyni, karra meg egy kicsit izmosodni... Hátránya csupán néhány törött csont, de lehet próbálkozni x"D

2010. máj. 7. 00:09
 29/33 anonim válasza:
hmm. kezdjük azzal, hogy kicsi vagyok, meg dagi :( 155 cm és 60kg:( am majdnem minden ronda rajtam (szerintem) kivéve talán az orrom meg a kis lábujjam xD ezekkel nincs bajom :D de már elkezdtem a "dagadtságom" ellen tenni.:)
2010. máj. 15. 16:45
 30/33 anonim ***** válasza:

"kicsi vagyok, meg dagi"

:Dezt most nem mondod komolyan? 60kilóval szerintem nem lehetsz dagi:) Biztosan formás alakod van.

2010. máj. 15. 16:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!