Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe kerül egy nővé...

Mennyibe kerül egy nővé alakító arcplasztika? 16/f

Figyelt kérdés
Magyarországon mennyire fejlett? Van olyan aki szép eredményt produkál és nem valami agyonplasztikáztatott majom féleséget?
2015. okt. 19. 19:43
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Ez nem így megy hogy gondolsz egyet és téged nővé varázsolnak...
2015. okt. 19. 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezt tudom én is. Több plasztikán kell ahoz átesnem.
2015. okt. 19. 19:53
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Ha tenyleg no akarsz lenni akk nagyon sok kitartasra lesz szukseged...nemcsak azert mert vizsgalatok, kezelesek, operaciok sora varna rad, hanem mert az emberek is furcsan neznenek rad, barmennyire is titkolnad az egeszet mindig talalnal utalokat akik meg meg szolnak teged azert aki vagy. De amugy meg a neten biztosan talalaz informaciot rola
2015. okt. 19. 19:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Felkészültem rá nem érdekel mások véleménye mivel boldog leszek a testemben és ha én jól érezném magam a bőrömben akkor senki nem tudná elvenni a kedvem. Most nem vagyok boldog. Kis korom óta mindíg is lányosan viselkettem. Mindíg is a fiúk érdekeltek és minden egyes mozdulatom lányos. Próbalok fiúsan viselkedni, hogy mások ne szóljonak le, de mikor elengedem magam akkor jönnek a b*zi beszólások. Nem érzem magam jól ebben a testben.
2015. okt. 19. 21:03
 5/8 anonim ***** válasza:
Először is ezzel fel kéne keresned egy orvost, mert nagyrészt hosszú évekig tartó kezelés után kerül csak sor műtétekre, és általában nem az arc az első. Olyan meg nincs hogy nővé alakító arcplasztika, az arcod is változni fog a szerektől amit szedsz majd, aztán ha mondjuk nem tetszik az orrod akkor orrműtétet csináltatsz. Az pl jobb helyeken kb félmillió. Olcsó nem lesz semmi az biztos.
2015. okt. 19. 21:35
 6/8 anonim ***** válasza:

szia, sztem ilyen itthon nincs.

pszichologushoz kell menned, de ennek van egy folyamata, h hormonokat adnak, persze ha megvan a szakvélemény rólad.de ha a youtube ra felmesz volt a mónikaban is ilyen, meleg vagyok de gyermeket akarok vagy vmi hasonló a cime.amiben beszel egy orvos is erröl.

2015. okt. 20. 13:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem legalabb ausztroaig erdemes ellmenned. Millkios tetel lesz,es rengeteg mutet,kezeles-nem csak fizikai....remelem osszejon. Kitartas!
2015. okt. 20. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Bárhogy is, te dolgod, te tudod.

De várd ki szerintem a 18 éves kort!

Egyébként is addig, ha jól tudom szülői beleegyezés is kell a plasztikai műtétre és néhány gyógyszerre (de nem biztos infó)

2015. okt. 20. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!