Van itt valaki aki kivetette a mellimplantátumokatés nem rakatott bele vissza, valamint nem varratta fel? Milyen lett?
Figyelt kérdés
Ha képet is tudnál küldeni megköszönném. 18 éves implantokat akarok kivetetni már nagyon unom! Felvarratni nem fogom! Kíváncsi lennék kinek milyen lett! Köszi2015. szept. 18. 17:11
1/2 anonim válasza:
En anyagi okokmiatt vettem ki es nem tetettem bele ujat. Es haat logosak mostmar es hianyzik az implantatum ugy kb melltartot se kellett hprdanom most meg csak minosegibb pushuppal neznek ki jol.
31/L
2/2 A kérdező kommentje:
Mekkora volt neked benne? És mekkorával kezdtél? Nekem A-s kosaram volt, most D-s. Közben szültem 2 gyereket, szoptattam is. Nem nyúlt vagy lógott meg amúgy ettöl. Mennyi idö után állt be a mütét után olyanracamilyen most? Gondolom egy idejig volt ott üresség?
2015. okt. 18. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!