Honnan lehet tudni, hogy egy lánynak szilikon cicije van?
Figyelt kérdés
Úgyanis egy kolléganömnek ilyen melle lett , és nekem felsem tünt !2010. márc. 12. 19:19
11/14 Morcika83 válasza:
10:55ős vagyok.
Hát ez van sajna!! Esetleg kérdezd meg!!! :-)Én pl nem sértődtem meg mikor megkérdezték!!
12/14 anonim válasza:
Milyen megfogós történet érdekel?
13/14 anonim válasza:
Ha pl. látsz egy 170 cm magas, 50 kg-s piszakafa lábú nőt nagy mellekkel, akkor az 100%, hogy szilikonos. Amúgy a fogásáról nem mindig lehet megállapítani. Attól függ, hogy mekkora a saját mirigyállományod. Nekem 70D-s volt a mellem, szültem 2 gyereket és 70B-s lett belőle -kinyúlt bőrrel. Megcsináltattam és mivel mirigy alá tették az implantátumot, fogásra nem annyira lehet észrevenni, hogy nem eredetiek. De ha egy kismellű nő szeretne nagyobbat, nekik izom alá teszik és igen, akkor a tapintása is egész más mint egy igazi cicinek. Ezen kívül az ilyen lányoknál úgy néz ki a mell (meztelenül), mintha utólag ragasztottak volna a mellkasukra 2 labdát. Amúgy egyszer a munkahelyemen poénból elküldtek egy kör-emailt, benne egy teszttel: 20 nő képe volt rajta, meztelen cicikkel, meg kellett tippelni, hogy melyiknek eredeti és melyiknek szilikonos a melle. 20-ból 20-at eltaláltam! :)
14/14 anonim válasza:
előző! nem feltétlen műmellű az ilyen. egyik évfolyamtársam tényleg nagyon-nagyon gebe! bordái kintvannak, lábai szörnyen vékonyak, stb, de a mellei 65/C-sek!! és 14 éves...
egyébként nagyon természetellenes hatást kelt a lány. de biztos h. nem plasztikázott, nem hiszem h. lenne orvos aki elvállalja és nem is olyan az anyagi helyzetük. valamint fokozatosan lett ekkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!