Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » (bla bla bla) Szexi ez a nő?

(bla bla bla) Szexi ez a nő?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. szept. 5. 08:45
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
A testalkata jo lenne, de ez a mell :s undorito. Amugy visszatetszo h nem birja elviselni az oregedest.
2015. szept. 5. 08:49
 2/10 anonim válasza:

Majd ha 40 éves leszek szeretném ha ilyen csinos nő lenne a feleségem.

a sok plasztika nélkül is jó nő lenne

22/f

2015. szept. 5. 08:53
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
A kutyatál jobban tetszik jobb szélen.
2015. szept. 5. 08:57
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

Plasztik mell, arc. Akkora melleket tetetett be magának hogy azzal már már embert lehet ölni.

Kétségbeesettnek tűnik mert öregszik, a képen pedig még talán mintha önelégültséget lehetne kivenni az arcából.

2015. szept. 5. 11:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Korban pedig tényleg olyan 40-45 közötti lehet.
2015. szept. 5. 11:28
 6/10 anonim ***** válasza:
csúnya szerintem,eskü a vakolat nélkül szebb lenne
2015. szept. 5. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy kicsit szét van plasztikázva, de szerintem az arcát elég jól megcsinálták. a melle nekem is sok. anélkül, meg valami visszafogottabb stílussal szerintem nagyon szép lenne. így tényleg nagyon kétségbeesettnek tűnik, aki nem bírja elviselni hogy megöregszik, és úgy tesz mintha még mindig 20 éves lenne (ruhái miatt).
2015. szept. 5. 19:02
 8/10 anonim ***** válasza:
25%
A mellei gyonyoruek! Az arca: en kicsit meg plasztikaztatnam az orrat, hogy rovidebb legyen. Es az also ajakba toltenek annyit, hogy oldalro ugyanannyira, mint a felsobe. Az alakja nagyon jo. A szepseg relativ. Fontos a humor , intelligencia, egyeniseg. N
2015. szept. 5. 23:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha ez 40-45, akkor csak sajnálni tudom o.O Anyukámnak ilyen idős korában nulla ránca volt, mindene természetes, és folyton mosolygott :) 20 évesek is hajtottak rá. Most 50 felett is sokkal fiatalabbnak néz ki... Ez itt a képen borzalmas.
2015. szept. 7. 16:16
 10/10 anonim ***** válasza:
nekem tetszik a melle szerintem pont jó. sok itt az irigy nő. :D
2015. szept. 9. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!