Szájfeltöltésem volt, nem tudom, hogy becsomósodott vagy csak gyógyul még? Bővebben lent
Figyelt kérdés
3 napja volt hyaluronsavas szájfeltöltésem, már nem fáj a szám, jegeltem első nap végig, nem beszéltem 1 napig. Most kemény pontokat érzek mind a 4 sarkában...Ez normális és a gyógyulási folyamat része?:( Egyik oldalon kicsit lila is. Elvileg 1 hét a teljes gyógyulási idő, szóval reménykedem, hogy ez csak az. Valakinek tapasztalat? Ha csomó, akkor az is felszívódik az anyaggal vagy azt csak kiszedni lehet?:/2015. aug. 17. 17:03
1/5 anonim válasza:
Miért nem a dokit hívod fel aki csinálta??
3/5 A kérdező kommentje:
A doki most ment szabadságra, gondoltam nem zaklatnám, hanem hátha tud valaki válaszolni akinek volt hasonló tapasztalata :) Nyilván elmegyek hozzá amint visszajön, ha továbbra is fennáll a probléma, de lehet alaptalan az aggodasom.
A csőröm egyébként szép, megmaradt a természetes formája, észre sem vehető hogy fel van töltve mert csak fél ml van benne ;)
2015. aug. 17. 20:53
4/5 anonim válasza:
ha "észre sem vehető, hogy fel van töltve", akkor miért van feltöltve?:)
5/5 A kérdező kommentje:
Kicsit teltebb azert nyilvan :) Ugy ertettem, a kozeli barataim eszreveszik, aki pedig nem ismer nem jut eszebe hogy fu fel van toltve milyen mu, mert nincs az a virsli formaja :DD
2015. aug. 22. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!