Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Lehet valakinek ilyen melle...

Lehet valakinek ilyen melle igaziból?

Figyelt kérdés
Tehát olyan hogy nem lóg, hanem tökéletesen megtartja a félkőr formát?Mint ennek a csajnak?: [link] Mármint melltartó nélkűl is tökéletesen félkör.Azt hiszem a férfiak (mint én) érteni fogják mire gondolok.
2015. aug. 8. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem. :O

17L

2015. aug. 8. 16:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Neked nem k.rvára mindegy hogy lehet-e? Ha lehet, ha nem akkor neked mi változik?
2015. aug. 8. 16:56
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem k*rvára mindegy...Nekem fontos hogy egy nőnek igazi legyen a melle.A természetesség a legszebb dolog az emberi testben.
2015. aug. 8. 17:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor keseredj mert ez a mell szilikonos. Nem eredeti, nem a természet alkotta mell. Akinek eredeti melle van és ilyen nagy azoknak van egy kisebb lógása. Mivel a szövetek a súly miatt időről időre megnyúlnak, elveszítik a feszességüket.
2015. aug. 8. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért ha igazi melle lenne akkor csak olyan nővel állnál szóba akinek ilyen melle van?

Egy ilyen nőnek meg valószínű hogy fontos lesz hogy a fizetésed legalább 5 számjegyű legyen euróban:)

2015. aug. 8. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
Gravitációról hallottál már? Nem, nincsen, amelyik mell nagyobb, annak súlya is van és az bizony nincs fent az ember nyakában. Ennek a csajnak is szilikon.
2015. aug. 8. 18:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen egyértelmű, hogy egy ilyen mell nem lehet természetes. Ránézek, és a lelki szemeim előtt látom, hogy SZILIKON. Őszintén szólva nem is értem, miért kell valakinek ilyen mell. Ez annyira természetellenes, és ezért visszataszító, hogy nem igaz. Nem vagyok plasztikai sebészet ellenes, de miért kell túlzásba esni?
2015. aug. 8. 18:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom min vagytok úgy kiakadva, én csak azt kérdeztem hogy lehet-e valakinek ilyen melle.Én is tisztában vagyok a gravitációval, a feszesség elvesztésével, de akkor is érdekelt hogy lehet-e valamilyen úton módon természetes módon valakinek ilyen melle.Nem támogatom aki szilikonoztat se a többit, tehát nem tudom min vagytok úgy kiakadva.
2015. aug. 8. 23:42
 9/9 anonim ***** válasza:
Ez gyonyoru szilikon. En csak azt szeretem.
2015. aug. 10. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!