Plasztikázott mell után lehet szoptatni? Ill feszes marad?
Figyelt kérdés
25 éves, még nem szült lány vagyok. Sajnos a melleim, a genetikámnak köszönhetően úgy néznek ki, mint egy 50 éves 2 gyermekes anyukáé. Soha nem volt szép feszes, soha nem élvezhettem a "feszes tinédzser ciciket" Strandon is rejtegetem s ami a legdurvább a férjem elől is. A férjemmel kb 3 év múlva tervezzük a gyermekvállalást, maximum 1et. Beszélgettünk a mellplasztikáról és mondta, hogy felőle megműthetem,mert látja, hogy engem nagyon zavar ez. Elsősorban olyanok válaszát várom,akik megcsináltatták és túl vannak a szoptatáson.2015. aug. 1. 16:22
11/11 anonim válasza:
Szuper feszes lesz, ennek a párod örül majd a legjobban. Ezt tapasztalatból mondom. A szopás menni fog, ne aggódj csak kicsit furcsa érzés lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!