Hialuronsavas ráncfeltöltés? Valaki próbálta már?
Hány éves vagy? milyen részedet szeretnéd töltetni?
Arcon, úgy 50 körül érdemes megcsináltatni. ebben a korban
kb 4-5ml szükséges. nagyon hasznos úgy 1 évig elég. 2-3 nap után lehet emberek közé menni, nincs nyoma, ha igen, lehet rásminkelni.Ajakhoz 2ml kell, akkor ad szép konturt és nem lesz"csőr"
Hali, én 2 napja voltam. 40 év, pasi. Az arcom egyik felén sokkal mélyebb a ránc és beesettebb az arcom, gondoltam kiegyenliteném.
Igy 1 nap után sajnos annyira nem tetszik az eredmény. Egy kis hörcsögnek néz ki a képem, ráadásul a szúrások nyomán kb 4 centis véraláfutás keletkezett, amit elég nehéz eltüntetni. A befecskendezett cucc kicsit megkeményedve kitapintható a bőr alatt, mint egy bőr alatti pattanás, csak nagyobb. Utánaolvasva, ez akár hónapokig is igy maradhat, nehezen oszlik el.
Ettől eltekintve elég jól működik, a ránc tényleg eltűnik. De az arcon óvatosan kell bánni vele, kevesebbel is be kell érni. Reménykedem azért, hogy ez a puffadás elmúlik pár napon belül mert igy kicsit túlkompenzálódott :D
Nade rosszabb esetben csak 7-8 hónapot kell várnom hogy visszaálljon a rend :D
Megint én.
4 nap után minden rendben! A véraláfutás teljesen eltűnt, a "tömöttség" és püffedtség érzés is megszűnt, teljesen természetes minden. A cuccot a mimikai ráncba kaptam, de az arcomba is kellett volna kicsi, mert most egy kis gödröcske van ott, de igy is sokkkal jobb a hatás mint előtte volt!
A vicc az egészben hogy senki sem vette észre (vagy legalábbis nem szóltak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!