Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Bevállalnál mellplasztikát,...

Bevállalnál mellplasztikát, ha már nem akarsz több gyerkőcöt (többet szoptatni)? Feltételezve most, hogy a pénz nem számít.

Figyelt kérdés
2010. márc. 2. 12:14
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
100%

Én is megcsináltatnám. Dokim is javasolta. Nagy (75D) meg a hátam is leszakad, én meg kicsi vagyok. A szoptatás meg kifejezetten nem tett jót neki.

Párommal is megbeszéltük, hogy a szülés-szoptatás után mellplasztika.

Bár eléggé félek tőle.

Többiek - kik már túl vagytok rajta!

Hogy kezdtetek neki? Csak a nődokitokkal konzultáltatok, vagy a neten, esetleg ismerősök javaslatai? Vagy szimplán elmentetek egy plasztikai sebészhez konzultációra? Köszi előre is!

2010. márc. 2. 16:17
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Szivesen felvarrattatnam de szilikont nem tetetnek bele.

Nekem oriasi mellem van(90/c) igy en szeretnek kisebb ciciket.

2010. márc. 2. 18:58
 23/32 A kérdező kommentje:

Hú, most látom csak nem vagyok egyedül akit ez a téma foglakoztat :-) Nekem átlagosnál kisebb, de formás cicijeim voltak, na most egyre rosszabb a helyzet. Eddig csak a felvarráson gondolkodtam, de már a szilikontól sem óckodom annyira, mint régen. Pedig kb. 1 éve még el sem tudtam semmi ilyesmit képzelni.

Első gyermekemet szoptatom, remélem mire felnő majd a második, addigra lesz elég pénzünk is szépészeti beavatkozásra. Nem gondoltam ugyanis, hogy egy egyszerűnek tűnő varrás ilyen húzós összeg...

2010. márc. 2. 20:00
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
én szilikont egyáltalán nem, de felvarrást azt igen.
2010. márc. 2. 23:37
 25/32 anonim ***** válasza:
szia,nekem 7 hete hogy csinálták,2 éves lesz a babám,tévhit hogy ezt cserélni kell,annyi tudatlan van az minek ir ilyet,ha nincs vele tisztába,nekem zselé van és SOHA nem kell cserélni,én sem szeretnék már meg persze párom se több gyereket,én nem bántam meg mert gyönyörüek :)
2010. márc. 5. 13:02
 26/32 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó? Hol, kinél csináltattad, és mennyiért?
2010. márc. 5. 20:58
 27/32 anonim ***** válasza:

igen. szilikont nem tennek semmikepp, nem akarok mu lenni. es a merettel halistennek amugysincs problemam (valahol 80B es 85C kozott)

12:29esnek: az ujabb implantatumokat nem kell 5-10 evente cserelni, ez ne tartson vissza.

ami az idegen anyag erzest illeti... aki egesz eleteben folyton a mellein gorcsolt, utalta oket es tobb even keresztul vagyott szilikonra, az rendszerint nagyon hamar hozzaszokik es nem erzi idegennek. (en szemely szerint elitelem a szilikont, de nem azert mert idegen, hanem mert munek ereznem magam, mintha mas tollaval ekeskednek meg folyton hazudnek.

2010. márc. 6. 10:35
 28/32 anonim ***** válasza:

A szilikon implantátum olyan mint pl.a műfog.

eleinte furcsa, de secc-perc meg lehet szokni.1-2 hónap és olyan mintha a sajátod lenne( legalábbis normál méretnél)

2010. márc. 8. 07:26
 29/32 anonim ***** válasza:
csak abban az esetben, ha a formája annyira gáz lenne, hogy emiatt vacakul érezném magam. csak azért, hogy nagyobb legyen, nem.
2010. márc. 8. 10:41
 30/32 anonim ***** válasza:
29%
Nem tudnam elviselni. Akar hanyszor ra neznek csak arra gondolok hogy ez mu.Inkabb sokat edzenek igaz hogy sok ido de buszkebb lennek arra. A mu mellett mindig szegyelnem.
2010. márc. 8. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!