Bevállalnál mellplasztikát, ha már nem akarsz több gyerkőcöt (többet szoptatni)? Feltételezve most, hogy a pénz nem számít.
Én is megcsináltatnám. Dokim is javasolta. Nagy (75D) meg a hátam is leszakad, én meg kicsi vagyok. A szoptatás meg kifejezetten nem tett jót neki.
Párommal is megbeszéltük, hogy a szülés-szoptatás után mellplasztika.
Bár eléggé félek tőle.
Többiek - kik már túl vagytok rajta!
Hogy kezdtetek neki? Csak a nődokitokkal konzultáltatok, vagy a neten, esetleg ismerősök javaslatai? Vagy szimplán elmentetek egy plasztikai sebészhez konzultációra? Köszi előre is!
Sziasztok!
Szivesen felvarrattatnam de szilikont nem tetetnek bele.
Nekem oriasi mellem van(90/c) igy en szeretnek kisebb ciciket.
Hú, most látom csak nem vagyok egyedül akit ez a téma foglakoztat :-) Nekem átlagosnál kisebb, de formás cicijeim voltak, na most egyre rosszabb a helyzet. Eddig csak a felvarráson gondolkodtam, de már a szilikontól sem óckodom annyira, mint régen. Pedig kb. 1 éve még el sem tudtam semmi ilyesmit képzelni.
Első gyermekemet szoptatom, remélem mire felnő majd a második, addigra lesz elég pénzünk is szépészeti beavatkozásra. Nem gondoltam ugyanis, hogy egy egyszerűnek tűnő varrás ilyen húzós összeg...
igen. szilikont nem tennek semmikepp, nem akarok mu lenni. es a merettel halistennek amugysincs problemam (valahol 80B es 85C kozott)
12:29esnek: az ujabb implantatumokat nem kell 5-10 evente cserelni, ez ne tartson vissza.
ami az idegen anyag erzest illeti... aki egesz eleteben folyton a mellein gorcsolt, utalta oket es tobb even keresztul vagyott szilikonra, az rendszerint nagyon hamar hozzaszokik es nem erzi idegennek. (en szemely szerint elitelem a szilikont, de nem azert mert idegen, hanem mert munek ereznem magam, mintha mas tollaval ekeskednek meg folyton hazudnek.
A szilikon implantátum olyan mint pl.a műfog.
eleinte furcsa, de secc-perc meg lehet szokni.1-2 hónap és olyan mintha a sajátod lenne( legalábbis normál méretnél)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!