Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon durva ez a heg? Lehet...

Nagyon durva ez a heg? Lehet még rajta segíteni?

Figyelt kérdés

[link]

9 éves koromban történt egy mûtét, ahol egy nagy anyajegyet operáltak le az orrnyergemrôl. Olyan szinten zavar, hogy szemüveget hordok, hogy legalább takarásban legyen, holott nem is vagyok szemüveges. Nagyon megcsappant az önbizalmam, ha nincsen rajtam a szemüvegem nem merek az emberek szemébe nézni. Már arra is gondolta, hogy frufrut vágatok, ami eltakarja.

2015. máj. 15. 11:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Minden ember egyedi, én nem filóznék rajta ennyit és az emberek sem fognak úgy rádnézni, hogy "fúj van egy heg az arcán".
2015. máj. 15. 11:13
 2/12 anonim ***** válasza:
Keress fel néhány plasztikai sebészt hogy tegyenek ajánlatot hogy mennyire tudnák eltűntetni és milyen áron, meg egyéb részletekkel kapcsolatban. Ez még nem jelenti azt hogy ott azonnal el is végezteted, van idő végiggondolni. Meg 9 éves korodtól folyamatosan gyógyul, nem?
2015. máj. 15. 11:15
 3/12 A kérdező kommentje:

Most 17 éves vagyok, nem hiszem, hogy javulna. Talán még egy picit halványodik, de nem jelentôsebben.

Nem vagyok jártas ebben a témában, fogalmam sincsen kihez fordulhatnék, fôleg, hogy még nem vagyok nagykorú. Esetleg valaki tudna tippeket adni, hogy kihez forduljak ez ügy érdekében? És mennyibe fog ez az egész fájni?

2015. máj. 15. 11:18
 4/12 anonim ***** válasza:
gondol arra, mennyivel jobb, mintha a nagy anyajegy lenne ott. amúgy nem tudom, élőben milyen, de ha nagyon zavar, konzultálj egy orvossal.
2015. máj. 15. 11:24
 5/12 A kérdező kommentje:

Ott tartok, hogy inkább az anyajegy, mert az természetesebb mint egy ilyen heg.

Milyen orvossal kellene konzultálnom? Menjek el háziorvoshoz aki utána elirányít engem egy plasztikai orvoshoz?

2015. máj. 15. 11:27
 6/12 anonim ***** válasza:

A képet megnyitva én a szemedre figyeltem, mert szép formája van. A heget utána vettem észre, persze látható, nem észrevétlen dolog, de nem undorító, semmi különösebb baj nincs vele szerintem, ha sminkelsz (szemed, szád) akkor még kevésbé figyelnek fel rá, mert a smink eltereli onnan a figyelmet. Divatos az oldalfrufru is, valószínűleg megoldaná a gondod. Pl egy ilyesmi: [link]

Inkább ezt ajánlom mint a drága plasztikát, amivel ugyanúgy nem lenne tökéletes az eredmény.

2015. máj. 15. 11:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Az interneten kell megnézni a lakhelyedhez közeli meg a fővárosi plasztikai sebészeket. Akár e-mailben is kérhetsz tőlük előzetes tájékoztatást a kép mellékletével. Ha nem elég nekik az e-mail, akkor meg személyes találkozót kell megbeszélni. Nyugodtan érdeklődj végig többet is, idő van rá hisz nem sürgős beavatkozásról van szó. Az ajánlattételük még nem jár annak elfogadásával is.
2015. máj. 15. 11:49
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, találtam is egy párat, írtam is nekik.

Remélem sikerül olyan kezelést találni, ami a legjobb eredményt éri el, hiába nem képes teljesen eltüntetni :)

2015. máj. 15. 12:28
 9/12 A kérdező kommentje:
#7*, elnézést elírtam!
2015. máj. 15. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kellene ebből ekkora ügyet csinálnod. Totál jelentéktelen apróság.

És ha nem nézel mások szemébe, akkor ők se látnak? Ugyan már...

2015. máj. 15. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!