Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » 350 köbm -es cici nagynak...

350 köbm -es cici nagynak számit? vélemények?

Figyelt kérdés

nekem nem sokára ekkora lesz.

most eredeti méretem a 80B

2015. máj. 7. 20:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon nagy, lufiszerű lesz ami irtó ronda és zavaró is lesz számodra, egyáltalán miért akarsz akkorát? Egy 80B sokkal szebb az tuti.
2015. máj. 7. 20:46
 2/14 anonim ***** válasza:
350 köbméter az nagyon nagy
2015. máj. 7. 20:52
 3/14 A kérdező kommentje:
Azért akarok szilikont ,mert sosem voltam megelégedve a természetessel . hiába szép egyesek szerint ,ha igy nem tudom magam elfogadni ...:( am Toth Gabinak is akkorák vannak ,és szerintem nem tünik lufi szerűnek ,persze látszik ,hogy nagyok ,de nem mondanám ,hogy túlzás.nekem tökéletes lenne :)
2015. máj. 7. 20:53
 4/14 A kérdező kommentje:
Am 162cm vagyok es 55 kilo
2015. máj. 7. 20:54
 5/14 anonim ***** válasza:
akkor ha megcsináltatod könnyebb lesz átugorni mint megkerülni
2015. máj. 7. 20:56
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha átlagos méretű mellekkel nem vagy megelégedve akkor inkább pszichológushoz kéne menned, mert önértékelési gondjaid vannak. A nagy mellektől aránytalanabb leszel, mivel alacsony vagy. Meg a 80 körméretből gondolom hogy nem vagy túl vékony sem... inkább ezen kéne dolgoznod.
2015. máj. 7. 21:02
 7/14 anonim ***** válasza:
De utálom Tóth Gabi-t:D
2015. máj. 7. 21:58
 8/14 anonim ***** válasza:

A 80 arra utal, hogy van rajtad súlyfelesleg / férfiasan erős a hátad. (Ismerek olyan adatokkal rendelkező nőt, mint te.)

Nekem is B-s feszes melleim vannak, de szerencsére vékony alkathoz.

Olyan mellet csináltatsz, amilyent szeretnél, miért érdekel más véleménye?

2015. máj. 7. 22:10
 9/14 anonim ***** válasza:

Nos, a 350 cc önmagában nem jelent semmit.

Nekem 375 cc-s van, és egyáltalán nem nagy, nem lufiszerú. Csakhogy én nulla mellről indultam, az A kosár is nagy volt. Most 75C.

80B-ről indulva neked lehet túl nagy lesz a méret.

A 80-as körméret kis túlsúlyra útal, széles hátra, túl nagy mellel kövérnek, nagydarabnak fogsz tünni.

2015. máj. 8. 04:02
 10/14 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nagy, de számomra a szilikon mell visszataszító, és ránézni sem bírok. Olyan, mintha gumilabdákat gyömöszölnének a bőröd alá. Persze, tudom, hogy az én véleményem is radikális, és azt teszed, ami neked jól esik, de készülj fel, hogy nem belépő minden pasi kegyeihez.

21f

2015. máj. 8. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!