17 éves kortól 21 éves korig még mennyit változik az arcformám?
Figyelt kérdés
az az igazság hogy az orrommal és az állammal nem vagyok megelégedve nagyon, ezért legszívesebben plasztikai sebészhez fordulnék, de nem merek, mert gondolom fájdalmas is, és elég sokba kerül.2015. ápr. 12. 16:39
1/4 anonim válasza:
Szinte semmit. Amennyit változik, az észrevehetetlen.
Plasztikai műtétet meg nem csinálnak 18 éves kor alatt.
2/4 anonim válasza:
Változni fog még az biztos.Hogy mennyit senki se tudja előre megmondani.De ami segithet,hogy pl olyan arcmasszázst végzel,ami ezen segithet alakitani az nagyon jó,mert még változhatsz,és ez rásegitene.
3/4 anonim válasza:
Az orrodon és az álladon az arcmassázs nem fog segíteni, az biztos. De az is tény, hogy azbarcod még fog változni, illetve egész életünkben változik. Persze erányosan. Szóval ami nagy, az nagy marad 20 év múlva is a többihez képest, még ha változik is. Szerintem 20 éves korod után már olyan nagyon nem változik.Egy plasztikai korrekció akkor már elképzelhető.
4/4 anonim válasza:
segithet,megintcsak mondom,mert nekem segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!