Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tudtok ajánlani olyan plasztik...

Tudtok ajánlani olyan plasztikai sebészt, aki nem horror áron dolgozik?

Figyelt kérdés
Az egyik fülemet kellene megműteni, egy kisebb kinövés van rajta. Engem nagyon zavar. Eddig 100 000 Ft-ot tudtam félrerakni rá. Szerintetek ennyi elég? Kit ajánlanátok?

2015. ápr. 6. 09:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Dr Bajusz Huba - nprmális árai vannak, szépen dolgozik és nagyon rendes a betegeivel is.

Van egy honlapja, ott utána tudsz nézni az áraknak is, meg a megadott elérhetöségen konkrétan is meg tudsz töle kérdezni mindent, amit tudni akarsz.

2015. ápr. 6. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hol laksz. Ha budapesti vagy, nem érdemes Szegedre utaznod Bajusz Hubához. Pesten Jósvay Jánost tudom ajánlani, Ezombathelyen és Sopronban megint mást. Hogy a te műtéted mennyibe fog kerülni, az az egyéni konzultáció után derül ki.
2015. ápr. 6. 13:18
 3/6 Zora242 ***** válasza:
Anyajegy? A 100e-nek elég kellene lennie egy ilyen műtétre. Budapesten Dr. Vancsó Péter.
2015. ápr. 7. 07:59
 4/6 anonim ***** válasza:
Dr. Pór Ferenc plasztikai sebészt tudom Neked ajánlani Budapesten, vidéken pedig Dr. Kolonics Gyulát!
2015. ápr. 7. 10:05
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Pécs és környékén keresek, de az országon belül bárhova elutazom. Az a fontos, hogy megbízható legyen.

Nem anyajegy, nem tudom pontosan megfogalmazni mi ez, egy bőrkinövés.

2015. ápr. 8. 11:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Első körben mindenképpen bőrgyógyásszal nézesd meg, hogy tudjad, pontosan mi is az! Addig nem érdemes pl. sebészhez menned, mert ő is azt fogja mondani...
2015. ápr. 18. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!