Tudtok ajánlani olyan plasztikai sebészt, aki nem horror áron dolgozik?
Figyelt kérdés
Az egyik fülemet kellene megműteni, egy kisebb kinövés van rajta. Engem nagyon zavar. Eddig 100 000 Ft-ot tudtam félrerakni rá. Szerintetek ennyi elég? Kit ajánlanátok?2015. ápr. 6. 09:33
1/6 anonim válasza:
Dr Bajusz Huba - nprmális árai vannak, szépen dolgozik és nagyon rendes a betegeivel is.
Van egy honlapja, ott utána tudsz nézni az áraknak is, meg a megadott elérhetöségen konkrétan is meg tudsz töle kérdezni mindent, amit tudni akarsz.
2/6 anonim válasza:
Attól függ, hol laksz. Ha budapesti vagy, nem érdemes Szegedre utaznod Bajusz Hubához. Pesten Jósvay Jánost tudom ajánlani, Ezombathelyen és Sopronban megint mást. Hogy a te műtéted mennyibe fog kerülni, az az egyéni konzultáció után derül ki.
3/6 Zora242 válasza:
Anyajegy? A 100e-nek elég kellene lennie egy ilyen műtétre. Budapesten Dr. Vancsó Péter.
4/6 anonim válasza:
Dr. Pór Ferenc plasztikai sebészt tudom Neked ajánlani Budapesten, vidéken pedig Dr. Kolonics Gyulát!
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Pécs és környékén keresek, de az országon belül bárhova elutazom. Az a fontos, hogy megbízható legyen.
Nem anyajegy, nem tudom pontosan megfogalmazni mi ez, egy bőrkinövés.
2015. ápr. 8. 11:06
6/6 anonim válasza:
Első körben mindenképpen bőrgyógyásszal nézesd meg, hogy tudjad, pontosan mi is az! Addig nem érdemes pl. sebészhez menned, mert ő is azt fogja mondani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!