Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mellnagyobbítás, tapasztalatok...

Mellnagyobbítás, tapasztalatok esetleg?

Figyelt kérdés
mgeszeretném cvsináltatni a melleimet. a kisfiam után nagyon csunya lett.. esetleg aki már átesett ezen a mutéten segítene nekem abban hogy elmondja hogyan zajlaki, elotte utánna??? koszonom elore is..
2010. febr. 18. 13:56
 1/3 anonim ***** válasza:

előtte semmi különös.EKG,Mammográfia, vérvétel, tüdőszűrés...

utána jó pár hétig kompressziós vagy sportmelltartó.6 hétig tilos 2 kilónál többet emelni, a legtöbb doki szerint a karokat váll fölé emelni, szolizni, napozni,szaunázni,tirnázni

2010. febr. 18. 15:51
 2/3 anonim ***** válasza:

tirna= torna

Vannak dokik akik a vezetést is tiltják.

Egy csomó mindent képtelen leszel megcsinálni az első 1-2 hétben.

pl kinyitni egy üveg ásványvizet,levágni egy szelet kenyeret,nehéz begombolni a nadrágot, felhúzni a zoknit, első pár nap még a wc papír használata is nehézkes

2010. febr. 18. 15:53
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a második szülésem után csináltattam meg. A szokásos vizsgálatok, vérvétel, EKG, mellkasröntgen, bőrpróba, hogy bírja-e a szervezeted az idegen anyagot. Nekem mirigy alá rakták, mivel volt állományom elég sok (valaha 70 D-s voltam, ez csökkent le 70 B-sre, a műtét óta újra 70D-s vagyok, 340CC-s implantátummal). Műtét után volt egy kis hányás, de amúgy nem volt semmi bajom. A mellem alatt a bordáknál volt a varrat, ez kb. 1-2 hétig eléggé húzódott, bizonyos mozdulatoknál főleg (pl. fogmosás, hajmosás, ez utóbbit édesanyám végezte helyettem ebben az időben), sétálni is csak nagyon lassú tempóban tudtam. 6 héttel a műtét után már tornázhattam. Igen, napra, szoliba se szabad menni kb. 2 hónapig, én mondjuk november közepén csináltattam. MAsszírozni is kellett. Amúgy életem egyik legjobb döntése volt, hogy megcsináltattam.
2010. febr. 23. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!