Szeretném megnagyobbíttatni a melleimet, ez 16 évesen lehetséges? És mennyire költséges?
Figyelt kérdés
Normális válaszokat, köszi.2010. febr. 16. 19:37
31/37 anonim válasza:
Na szóval meg lehet csináltatni 16évesen,de csak a szülő engedélyével.Én is vártam hátha megnő,de nem nőtt,így megcsináltattam 18évesen.Minden műtétnek meg van a kockázata.Ha úgy gondolod,hogy belevágsz ne félj.Amúgy 600ezertől már meg lehet csináltatni.
32/37 anonim válasza:
Ne hülyítsd a kérdezőt, 16 évesnek tuti nem csinálnak mellnagyobbítást
33/37 anonim válasza:
Nem hülyítem,ugyanis nekem van egy ismerősöm aki ilyen fiatalon megcsináltatta,ráadásul egy igen híres plasztikai sebésznél.Nem csak úgy írtam.
34/37 anonim válasza:
Háááááááááááááát
#8699 Aesthetica 2010-02-16 12:13
Kedves Viktória!
Köszönjük érdeklődésed!
A mellplasztikai beavatkozást 18 éves kortól végezzük el, hiszen eddig az életkorig még sokat változhat a mell alakja, mérete.
Amennyiben már nagykorú vagy és érdeklődsz a beavatkozás iránt, kérjük, regisztrálj hozzánk időpontért a holnapunkon keresztül az alábbi adatlap kitöltésével:
A konzultáció díja 3000 Ft, melyet levonunk a műtét végösszegéből.
Üdvözlettel:
Az Aesthetica csapata
35/37 anonim válasza:
És minden normális plasztikai sebész azt mondja /azt kell mondania hogy 18 éves kor alatt nincs műtét
36/37 anonim válasza:
Pszichológushoz/pszichiáterhez menj el, ha tényleg komoly problémát okoz neked ez, akkor ad egy igazolást és TB alapon megcsinálják.
37/37 anonim válasza:
PSzichiáter véleménnyel se támogatja a mellnagyobbítást a TB!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!