Anyajegy leszedés után hányszor kellett nektek visszamenni az orvoshoz kötéscsrére?
attól függ hogy szedik le, mekkora volt. gondolom aki azt írta 1x se az lézerrel szedetett le kis anyajegyet.
nekem pont most szedtek le egy bazi nagyot, összesen 4x kell odamenni.
1. megnézik, megbeszéltek időpontot
2. kivágják, összevarrják
3. csekkolják a varratot, leszedik a bazi nagy vízálló ragacsot róla
4. varratszedés
Bár én magánrendelőben voltam, korábban tb alapon csináltattam és undorító lett a heg... lehet, hogy tb alapon nem ilyen lelkesek.
Nekem fél napja vágták le, még duzzadt.
Nektek meddig volt utánna duzzadt az anyajegy helye? Váladékozott még?
#1 vagyok
Nekem is elég nagy anyajegyet szedtek le, egyszer vissza is kellett mennem, mert a gyökere egy kicsi része benne maradt (ez, úgy hallottam, megesik néha, ha nagyon mélyen van). Nekem egy kicsit váladékozott, de egy-két napon belül ez is elmúlt. Vízálló ragtapaszt tettem rá én is, mert a melltartóm kapcsánál volt és zavarta.
Én az Ars Medicanal és Mátyásföld Klinikán vetettem le anyajegyeket. Elégedett voltam mindkettővel.
Igen, én úgy tudom ilyen nagyobb anyajegyeknél kötelesek is elküldeni biopsziára. Az enyémet legalábbis elküldték, negatív lett. Az enyémnek is nagy volt a gyökere, mély a seb, mostanra már tök szép lett.
Egyébként nekem valami különleges technikával varrták össze, nagyon fura volt a varrat, egy hosszú vágás és csak felül és alul volt egy csomó, 2 cérna pedig a seben belül ment...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!