Plasztikáztatható?
Figyelt kérdés
Régen leszedtek egy anyajegyet a hátmaról,elég nagy volt összevarrták viszont szétnyílt a seb és az orvos azt mondta,hogy akkor ez így marad és így is forrt össze. Tehát emiatt befelé süllyed ott a bőröm, széles is és hosszú is számomra. Hegkorrekcióra gondoltam,de azt olvastam,hogy nem minden esetben érdemes. Van aki volt/van hasonló helyzetben?#heg #anyajegy plasztika
2015. márc. 13. 13:38
1/2 anonim válasza:
Igen, könnyen megoldható, hegkimetszésnek nevezik. Plasztikai sebész könnyedén meg tudja csinálni.
Nekem is van egy ilyenem, ugyanígy szétnyílva gyógyult, a körzeti sebészeten csinálta egy mezei lófszjóska kis nyálasszájú takony sebész, aztán az is csak vonogatta rá a vállát, mikor mondtam neki, hogy talán úgy kellett volna összeölteni, hogy a sebszélek ne váljanak el. Fontos tudni, hogy a NEM plasztikai sebészek NEM tudnak normálisan varrni, lusták megtanulni a normális varrástechnikát. Sajnos ha szép sebgyógyulást szeretnél, plasztikai sebészhez kell menni. Ez van.
(Én végül nem csináltattam hegkorrekciót, mert az én hegem nem olyan nagy, és a ruha takarja.)
2/2 anonim válasza:
A háton levő sebek a legnehezebbek, mert ott húzódik a bőr a legjobban, ha nem vigyázol rá, ott könyebben szétnyílik a seb is! Én is plasztikai sebészt javaslok, mint az előttem hozzászóló, mert sokkal szebben dolgoznak, mint a sima sebészek! Én Dr. Pór Ferencet javaslom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!