Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Tudnátok nekem mondani bevált...

Tudnátok nekem mondani bevált mellnövelési tablettákat, krémeket, vagy praktikákat?

Figyelt kérdés

2015. febr. 15. 19:35
1 2
 11/16 61karcsi válasza:
68%
Kedves kérdező! Nem tudom miért akarod megnöveszteni a melled. Én 53 éves pasi vagyok és nekem (de nemcsak nekem) tetszenek a kis mellű nők. Szerintem más kedvéért nem érdemes megnövelni. Ha szültél és szoptattál utána majd talán gondolkodhatsz ha változtatni akarsz rajta. Szerintem hagyd így magad, így vagy természetes.
2015. febr. 17. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
vannak gyakorlatok,masszázs technikák,amikkel nőhet! de persze ez sem biztos 100%-ra!
2015. febr. 18. 13:39
 13/16 Maresz4321 válasza:
0%
Ezeket a szereket hajdan betiltották. Ismertem két öregasszonyt, akiknek annyira megnőtt a mellük, hogy akkor már nem bírták. Az egyik ki se tudott kelni az ágyból, ha a lánya reggel nem ment segíteni begyömöszölni a mellét a melltartóba.A hátuk pedig állandóan fájt.
2015. febr. 22. 07:39
 14/16 anonim ***** válasza:
54%

Egy jó kis hormonzavar biztos segít!

A nagyimnak akkora lett az ösztrogénes tabiktól,hogy ő maga sem hitte el.

2015. febr. 25. 18:57
 15/16 anonim ***** válasza:
Van, akinek növekszik a melle a fogamzásgátlótól. Van, akinek meg nem.
2015. febr. 26. 17:46
 16/16 anonim ***** válasza:

beauty breast tabletta! nekem az első honap után feszült a mellem de a 3havi kúra után 2 számmal lett nagyobb :) nagyon boldog vagyok hogy megrendeltem és bevált:) 80A méretemből 80C lett:) És imádom őket, volt olyan aki megkerdezte hogy megműtettem-e :D

18L

2015. márc. 1. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!