Mennyibe kerül egy lézeres anyajegy eltüntetés?
Figyelt kérdés
Régi vágyam hogy eltűnjön az arcomról egy nagy anyajegy.
Segítségeteket szeretném kérni, kb. mennyibe kerülhet egy ilyen lézeres anyajegy eltávolítás? És maradnak szemmel látható nyomai? 25/L
2010. febr. 6. 19:59
2/6 anonim válasza:
Ez még viccnek is buta volt! Nekem is kéne. Orvosom parancsolt rám, és a börgyogyász is, elméletileg ingyenes, ha durva...
3/6 anonim válasza:
8-9000 de szerintem megéri.
sokkal hamarabb gyógyul mintha vágnák.
5/6 anonim válasza:
ja és a hegesedés attól függ, hogy milyen mélyen van az anyajegy, általába semmi heg nem fog látszani : )
6/6 anonim válasza:
Ha bőrgyógyász javasolja az eltüntetését akkor azt nem ajánlatos lézerrel eltüntetni, a legjobb ha kimetszik és elküldik szövettani vizsgálatra, ez ingyenes, de ott marad a heg. A lézeres nem tudom hogyan működik, nekem eddig csak kivágás volt, és sajnos nekem is nagyon sok anyajegy van olyan helyen ahonnan legjobb lenne eltüntetni, de a bőrgyógyászom azt mondta hogy ne lézeresztessek, mert nagyobb esély van rá hogy elrákosodik. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!