Ebben az esetben Magyarország melyik plasztikai sebészét ajánlanátok?
Sziasztok!
21 éves lány vagyok és már évek óta borzasztó önbizalom hiányban szenvedek az orromon található anyajegyek miatt. Sajnos mind a két oldalon van és egyáltalán nem kicsik... [link] Ezen a képen található méretű és színű anyajegyekről van szó, csak nekem az orrom jobb és bal oldalán helyezkednek el.
Szeretném őket eltávolíttatni egy plasztikai sebésszel, azonban szeretnék egy nagyon precíz és a szakmában nagyon otthon levő orvoshoz menni, hogy a legszebb eredményt érhessük el, hiszen csak az arcomról van szó...
Esetleg tudnátok nekem egy olyan magyar plasztikai sebészt, aki jól megbízható az anyajegy eltávolító műtétekben? (Területileg teljesen mindegy.)
Köszönöm előre is! :)
Szia!
Ez ügyben teljes szívvel csak ajánlani tudom Dr Pór Ferenc plasztikai sebészt Budapesten! Higgy nekem, nem fogsz csalódni!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!