Kerlek el tudnatok mondani a fontos minden alapot a plasztikai sebeszet/kről?!
Szóval.. Általános iskolába járok 7.osztályos lány vagyok , és Plasztikai sebész szeretnék lenni , de nem tudok még túl sok mindent róla.. eddig még 3as az átlagom kb tanulásból.. Ahhoz , hogy az lehessek Mennyinel kell lenni a tanulmányi átlagomnak?! melyek azok a tantárgyak , amelyekból nagyon bele kell húznom és tudnom kell ( 5ösnek kell belőle lennem ) ???? És ugye 2 évem van. Pont a legfontosabb 2. Eddig szar tanulo voltam.(3-4)Van meg eselyem ha most 7.8.ba belehuzok? Es milyen középiskolába kell továbbmennem hozzá? ( Mennyit keresnek a plasztikai sebeszek kb havonta? Kulfold-,magyarorszag?
Kerlek szepen valaszoljatok mindenre es irjatok rola nagyon fontos lenne . Köszii
egészségügyi szakközép,orvosi egyetem,rengeteg pénz a tandíjra,kézügyesség és átlag felettien erős gyomor is kell,mert ugye holt testeken fogsz gyakorolni,vizsgázni.
a mennyit keres meg haha:))
attól függ milyen lesz majd a marketing menedzsmented.
a kés/alatt sorozatnak ess neki mindenesetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!