Mellmütét után mennyivel mehetek szoláriumba, ha letakarom a heget?
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 07:43
2/14 anonim válasza:
A szolárium rákot okozhat.A mútéti heg sokkal érzékenyebb.imkább az egészségeddel törődj,mint az ostoba divattal.Az orvosod is ezt fogja mondani.
3/14 anonim válasza:
Heget tényleg le kell takarni, akkor nem lesz semmi baja! De orvossal meg kéne beszélni tényleg.
4/14 anonim válasza:
6 hét után. Legalábbis napozni 6 héttel műtét után lehet, gondolom akkor ez a szolira is érvényes.
5/14 anonim válasza:
igen, a 6 hét érvényes, de állítólag a szoliban 5-10 perc annyi, mintha 1 évig folyamatosan napozna, szóval szerintem még hanyagolja
6/14 anonim válasza:
Nem hiszem el, a hiúság miért ér többet mint a teljes gyógyulás. A szolárium meg abszolút nem helyén való! Inkább várd meg a nyári napsütést.
7/14 anonim válasza:
Hát nem tudom, a nap még a szolinál is károsabb -ezt tapasztalatból (is) mondom. De igaz, ami igaz: a gyógyulás fontosabb! Én a helyedben 2 hónapot várnék és utána is scak rövidebb időkre feküdnék a szoliba.
Egy szintén szilikonmellű lány
8/14 anonim válasza:
Csajok, segitsetek nekem!! :)
(A kérdésre sajnos nem tudok válaszolni.:S)
Milyen az, ha szilikonmelle van valkinek? Szóval én is gondolkodtam rajta, mivel kis vékonyka vagyok, és mellem sem sok van.:(( Olyant szeretnék, ami nem túlzottan természetellenes, vagyis nem lufiszerű. Tudtok tanácsokat, tapasztlatokat meg stb. irni?
Köszi előre is!! :)
9/14 anonim válasza:
Szerintem addig várj amíg a heg nem gyógyul be, mondjuk nem tudom mivel akarnád letakarni de csomó anyagon átszűrődik az UV fény..
10/14 A kérdező kommentje:
SZOMBATON MEGYEK ORVOSHOZ,MINDENKÉPP MEGKÉRDEZEM,CSAK UGY NÉZEK KI MINT AKI MOST HÁNYT ,ÉS RÁADÁSUL HA HAVONTA EGYSZER NEM SZOLIZOK AKKOR A SZEMEM ALJA OLYAN MINT AKINEK BEMOSTAK EGYET,MEG MINTHA SOSEM ALUDNÉK,TISZTA KÉK KARIKÁS,SAJNOS ÖRÖKLETES.
2010. jan. 29. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!