Lehet olyan mellet csináltatni, ami természetes hatást kelt és nem olyan, mint egy lufi? Képeket linkelnétek légyszi?
:)
163 cm vagyok, 49 kg és a mellem kicsi...:(
Az érdekelne, hogyha a kés mellett döntenék, az nagyon látszódna-e.
Mármint nem a méret, hanem inkább a körvonal, keménység meg stb. miatt...
Köszi!! :)
Ha még tudsz valami infó
Ha izom alá rakják, nem akkor tűnik természetesebbnek? Mert ugyebár mélyebbe van a "cucc":DD és a mirigyállomány meg az izom is rákerül.
Persze nem akarok okoskodni, te valószinűleg jobban értesz hozza.
Na kb. igy néz ki a mellem:
Mi a véleményed? Mi lenne a legjobb megoldás? :)
Nem mindig természetesebb a csepp forma.Láttam már "két féllabda" csepp implis cicit, és láttam nagyon sok kereket ami tök természetes volt. Sok függ a mérettől is
A kereket is be lehet úgy tenni hogy természetes formája legyen!
Általában a mirigy alá tett implantátum, főleg ha kevés a saját mirigyállomány kontúros lesz.
Köszi a válaszod!:)
Épp ezért szeretném izom alá rakatni, mert még az is takarja, és hátha nem lesz olyan nagyon szembetűnő.
Szerinted mekkora lenne a nekem megfelelő, hogy ne tűnjön nagyon műnek?? Csak olyant szeretnék, amit nem kel folyton melltartóval takargatnom, és szeretnék már pántnélküli, ilyen meg olyan bluzikat hordani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!