Orrplasztika. Dr. Csuha Lajossal van valakinek tapasztalata? Hallottatok róla valamit?
Megnéztem az interneten fellelhető összes budapesti plasztikai sebészt, előtte-utána képeket böngészve. Elég kritikus vagyok, de Csuha Lajosnak az összes, de szó szerint az összes orrplasztikás képe gyönyörű. (Bajusz Huba is nagyon jó, de ő túl messze van tőlem).
Ha valaki ezzel jönne, itt még megjegyezném, hogy sztár orvosokhoz (Kárász, Rezek doktor) semmiképp sem szeretnék menni, mert szerintem túlsztárolják őket és nem csak ők tudnak szép orrot csinálni.
Csuha doktor úr végtelenül kedves, udvarias, türelmes és korrekt ember.
Volt már előtte is szerencsém jó néhány plasztikai sebészethez, amik utólag megvallva kevésbé tettek rám szimpatikus benyomást. (Kb.: na, jött ez a hülye, hát persze, mindent meg lehet csinálni, pénzt levesszük, vágjuk is bele a kést, azt szevasz, jöhet a következő. Aztán kiderül, hogy nem is értünk el semmi hatást. Ha másnap probléma merül fel, vagy csak kérdeznél valamit, akkor kapsz rá időpontot fél év múlva...)
Nekem az a tapasztalatom, hogy sajnos két különböző dolog, hogy valaki ahhoz tehetséges, hogy életében egy menő magánklinikát összehozzon, vagy ahhoz, hogy esztétikai elgondolása és érzéke is legyen alkotásaihoz.
Orrplasztikához nem tudok hozzászólni, ilyen ügyem nem volt, és jó néhány éve másmilyen sem, de ha lenne, Csuha doktor úrhoz mennék érdeklődni vele.
Abszolút ajánlom. Végtelenül türelmes és megbízható.
Az orromat ugyan nem nála csináltattam, hanem a Rezek doktornál, de a mellemet Csuha doktor nagyobbította, ezenkívül feltöltést is csináltattam nála.
Egyébként orr ügyben Rezek kiváló, nyugodtan lehet hozzá is fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!