Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Mennyibe lerül ma egy hasplasz...

Mennyibe lerül ma egy hasplasztika és egy mellnagyobbítás? és mennyi idő azokból felépülni, mikor engednek haza?

Figyelt kérdés
a hasam 2 gyerek után kicsit fityeg, nem vészes, de engem zavar a ránc rajta, és ha ezt a kb.2kg felesleget még leadom, még nagyobb a +bőr. A cicimen is csak 1 kicsit változtatnék..
2010. jan. 19. 15:36
 1/8 anonim válasza:

[link]

szia, itt vannak árak, de van még egy csomo hely ahol csinálnak, nézz szét a neten!!

nem tudom meddig kell benmaradni, de a nagynénémnek volt plasztika( levették a bört az logott, meg a zsírt szivták le neki ott) és ha sztem max 3-4 napot volt benn, de lehet még kevesebbet , ez attól is függ gondolom, h van láz v más gond!

Hajjaj, ha lenne annyi pénzem,én is kérnék szép ciciket:):)

szió, sok sikert:)

2010. jan. 19. 16:11
 2/8 A kérdező kommentje:
ne izgulj, nem csak Te vagy csóró, jómagam is. mindössze azért érdekel az ár, mert arról sosem beszél senki, és kíváncsi vagyok, hány évig kell gyűjtenem. amugy köszi a választ!:) kedves Tőled:))
2010. jan. 20. 13:54
 3/8 anonim ***** válasza:

A kórházban eltöltöt idő csak pár nap, de pl mellműtét után 6 hétig ( a legtöbb doki szerint) tilos 2 kg-nál többet emelni.Napokig nagyon sok nőnek gondot jelent még egy szelet kenyér levágása is vagy egy üveg ásványvíz felnyitás.A zokni levétele, a nadrág begombolása .És ez nem kamu.

Vagyis akinek pici gyerekei vannak annak feltétlen kell segítség

2010. jan. 22. 07:06
 4/8 A kérdező kommentje:
de árat még mindig nem írt senki...csak a mellnagyobbításra kaptam választ, árat oda se, és a bőrfelesleggel mi a helyzet?mennyi ma kb? 100ezer?
2010. jan. 23. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Mellnagyobbítás állami kórházban 550 ezer körül

magánbklinikán 750 000-1500 000 ( és nem számít a méret)

hasplasztika államiban 200 ezer körül

magánklinikán 500 ezertől

A felesleges bőrt természetesen kivágják

2010. jan. 27. 07:36
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
És kaptál árakat, hiszen az első válaszoló belinkelte az oldalt amit ha megnéztél volna láttad volna az árakat :S
2010. jan. 27. 07:39
 7/8 A kérdező kommentje:
na, ne mond! képzeld, megnéztem és lehet hülye vagyok, de árat akkor sem találtam ott sem! könnyü okosnak lenni?
2010. jan. 29. 10:19
 8/8 A kérdező kommentje:
helyesbítek, amikor az 1.kommentemet írtam még nem volt ott hogy hol lehet árat nézni. okosnak érzed magad?szerintem inkább kotnyeles vagy. vagy megjött? kski neked okoska!
2010. jan. 29. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!