Mit gondoltok? Mennyire csunya ha egy lanynak kiallo fulei vannak?
Attól függ.
Nekem is elállnak a füleim, megoldottam, nem kötöm össze (tesi óra kivétel) a hajam, így az eltakarja őket, egyáltalán nem zavaróak.
De pl. bármennyire is tetszik, nem tudnék Miley Cyrus hajat vágatni, mert szörnyen hülyén néznék ki vele.
Semennyire sem csúnya, sőt, pont olyan érdekes mint ha pl. szeplős lennél vagy lenne egy szív alakú anyajegy a popódon. :)
Ne stresszelj a külsődön, ne keress magadban hibákat mert akkor mások is a hibákat fogják észrevenni rajtad.
Jómagam egy csomót stresszeltem kamaszkoromban pl. az elálló füleimen meg azon hogy az átlagnál vékonyabb csontozatú (cserébe szálkás izomzatú) pacák vagyok, ráadásul a fogaim is kissé kócosak, de mióta nem foglalkozom ezekkel másokat sem érdekel.
Tudd meg hogy szép vagy és tartsd észben, különleges és egyedi a szépséged, nincs olyan senki másnak az egész világon. Ezt írd fel gondolatban a homlokodra belül és ha elbizonytalanodnál csak olvasd el újra hogy emlékeztessen.
"Szépségipari" sebész vagy?
.
Az, hogy csúnya-e, megitélés kérdése.
Mindenesetre, aki szeret, szépnek fogja látni.
Aki pedig csak a nem elálló füled miatt szeretne, örülj, hogy ilyen füled van!
Kedves hetes, neked csináltak már egy ilyen "egyszerű műtét"-t? Vagy honnan tudod, hogy egyszerű? Egy darab porcot kell kivenni például, az egyáltalán nem egyszerű!
Aztán: a szép és a csúnya relatív. Kinek mi tetszik vagy nem tetszik személyiség függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!