Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Van valaki, akinek rosszul...

Van valaki, akinek rosszul sikerült a szilikon melle? :S

Figyelt kérdés
Esetleg képet tudtok linkelni ilyenekről? Szeretnék belevágni, de nem merek...
2010. jan. 15. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy barátnőm évekkel ezelőtt megcsináltatta,magas,vékony lány,de szinte nem is volt melle.A műtét után,bár maga a melle szép volt,de nagyon természetellenesnek hatott,szerintem figyelni kell arra is,hogy kinek milyen a testalkata és aszerint csináltassa a mellét,neki pl.egy kisebb sokkal jobb lett volna.
2010. jan. 15. 14:07
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Elég idétlenül tetted fel a kérdést :S

Nem sikerült a szilikon melle???

Talán nem olyan lett az eredmény mint amilyet szeretett volna , vagy komplikációk voltak, vagy szövödmények

2010. jan. 15. 14:38
 3/5 A kérdező kommentje:

első köszi:)

második: nem tettem fel hülyén a kérdést, te írtad hülyén:D én azt írtam " van valaki, akinek rosszul sikerült". ez értelmes. amit te írtál az tényleg hülyén hangzik de hogy azt honnan szedted azt nem tudom:)

2010. jan. 15. 17:09
 4/5 anonim válasza:
2010. jan. 22. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Sok olyan eset van..
2010. szept. 5. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!