Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Nagyon kicsi a mellem! Egy...

Nagyon kicsi a mellem! Egy plasztikai műtét milyen kockázatokkal jár/megéri-e?

Figyelt kérdés
Még nem vagyok nagykorú, de ha betöltöm gondoltam a mellműtétre. Ha valakinek már volt, tud nekem valami infót mondani??? köszi!16/l
2010. jan. 14. 23:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
58%
Az még nőni fog. És várjál a gyerek szülésig, mert akkor is változik a mérete. De jól figyelj ne vágyj te plasztikai mellműtétre. Barátkozzál meg az eredetivel, aki szeret kisebb mellel is szeretni fog.
2010. jan. 14. 23:48
 2/16 anonim ***** válasza:
81%

1. Még nőhet.

2. Sok férfinak a kicsi (is) tetszik.

3. Most még korai ilyen műtétet tervezni.

2010. jan. 15. 00:18
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
Elmondom neked, hogy fogamzásgátló gyógyszertől is nőhet a melled meg amúgy is, én 20 éves vagyok és megint nőtt a mellem, (nem szedek tablettát) Állitólag a jó szextől is nőhet, hááát, van benne igazság. :)
2010. jan. 15. 00:49
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát nekem meg 14 éves korom óta nem nőtt, azóta beállt 75/B re és ugyan akkora, ha fogyok, ha hízok:S Sajnos
2010. jan. 15. 01:27
 5/16 anonim ***** válasza:
01:27 az lemaradt,hogy 19 vok.
2010. jan. 15. 01:28
 6/16 anonim ***** válasza:

Előző, 75B-vel te nem vagy elégedett? Az már furcsa.

Nekem 75A mégsincs gondom vele, teljesen jónak tartom, legalább nem lóg mint a "luficicik" és nem is zavar.

Egyébként az orvos szerint 30 éves korig nőhet a mell, szóval... van idő. Lehet edzeni is, ha mellizom van akkor a mell is jobban domborodik:)

2010. jan. 15. 01:51
 7/16 anonim ***** válasza:
45%
Nekem nem is volt szinte csak mellbimbóm és én megcsináltattam 18évesen és egy kicsit sem bántam meg.Azért az ember önbizalmát növeli ha legalább valami van is a melltartóban nem csak a szivacs.Nagyon megéri,csak egy jó orvost kell találnod.Ha nagy melleket szeretnél akkor ne hagyd magad rábeszélni arra amit az orvos mondd,ha természeteset akkor nyugodtan halgass rá.Minden műtétben van valami kockázat.Pl.altatás vagy elmozdul a szilikon stb.
2010. jan. 15. 10:37
 8/16 anonim ***** válasza:

A tokzsugorodást se szabad figyelmen kivül hagyni!

meg azt hogy szülés/szoptatás után a saját állomány megváltozhat rendesen ,ami miatt újabb műtét kell ha szép melleket akar

2010. jan. 15. 14:41
 9/16 anonim ***** válasza:
Szülésig tényleg érdemes várni, mert a terhesség alatt megnő a mell és kismellű nők esetében a szülés után ennek a növekedésnek egy része meg is marad, tehát kb. 1 számmal nagyobb lesz a melled. Ellentétben a nagy mellel, ami szülés után kisebb lesz, de csak a mirigyállomány, a bőr az meg ott marad lógva. Én is így jártam, ezért megcsináltattam, hogy újra akkora legyen mint eredetileg volt (75D), nem bántam meg, sőt életem egyik legjobb döntése volt. Szóval én nem vagyok ellene, de a szülésig valóban érdemes lenne várnod. Fogamzásgátlótól én kapásból 3 kg-t fogytam, gondolhatod, hogy a mellemből is, úgyhogy attól biztosan nem nő meg.
2010. jan. 15. 15:27
 10/16 anonim ***** válasza:
Most látom itt többen vagytok írtam ki kérdést de nem jött válasz, az implantátumokat tényleg kell cserélni??? És ha igen mennyi időközönként? És tényleg járni kell évente kontrollra???
2010. jan. 15. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!