Mellbimbó kisebbítés mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 23:39
11/19 anonim válasza:
Barátnőmét 80 ezer Ft-ért csinálták! Nem altatták, fél óra volt kb a beavatkozás! Utána haza is mehetett! Marad nyoma sajnos... az ár persze függhet a sebésztől is! De nem hinném, hogy 100-tól sokkal több lenne másnál is!
12/19 A kérdező kommentje:
Beszéltem egy hozzáértő dokival is aki 100ezret mondott érzéstelenítéssel együtt. Észrevehető nyoma nem marad.
(Gondoltam leírom hátha érdekel még valakit...)
2010. jan. 16. 19:39
13/19 anonim válasza:
Olyan nincs hogy nem marad észrevehető nyoma.
Bőrtől függ. Van akinek csak nagyon közelről látszik, de sajna vannak olyanok is akiknek a heggyógyulása elég gáz
14/19 anonim válasza:
1 milla? "szársebésznél" implantátummal együtt.
15/19 anonim válasza:
köszi h irtál,engem érdekelt!!!
16/19 anonim válasza:
Örülök, hogy annak, aki 30 évesen 1 millióért plasztikáztat, van rá pénze....
17/19 anonim válasza:
Ha csak bimbóudvar kissebítést szeretnél, az nem kerül 1 millába, csak egy komplett szilikonos-felvarrásos....
Orvostól függ, szerintem max. 200-300 lehet.
18/19 anonim válasza:
tudnátok fotót linkelni ?
én eddig csak tv-ben láttam, borzalmas volt, sírt a nő miatta :(
19/19 anonim válasza:
nem értem, miért kell lefikázni a kérdezőt. szíve joga, mit tesz a testével, ha attól több önbizalma, teljes élete lesz, miért ne tehetné? ráadásul nem 5 kilós csöcsöket akar csináltatni, csak kicsit esztétikusabb lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!