Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Létezik, hogy ennyibe kerül?...

Létezik, hogy ennyibe kerül? Vagy hogy kell ezt egyáltalán értelmezni?

Figyelt kérdés

[link]

a legalján van egy zsírleszívás árlista. Ott azt írja, 5 régió mindkét oldal - 450-460e. Mit jelent az 5 régió mindkét oldal?

pl. jobb comb kívül-belül, bal comb kívül-belül? vagy hogy??

én a combomat, hasamat, fenekemet... igazából mindent szeretnék, ami belefér ebbe.

Létezik, hogy ez mind "csak" fél milló lenne?

A sportolj, diétázz stb. válasz köszönöm, de nem érdekel.

2014. júl. 31. 23:52
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát nem vagyok szakértője a témának, de amelyik áraknál van összehasonlítási alapom, az mind elég drágának tűnik. Vagyis hogy alapvetően maga a klinika drága.
2014. aug. 1. 00:25
 2/10 A kérdező kommentje:

drága, viszont ez itt van, és tudom, hogy jó. És ha valóban 500e alatt megcsinálnák, akkor nekem tökéletes :)

csak ezt az 5 régiót nem értem :(

2014. aug. 1. 00:46
 3/10 A kérdező kommentje:

kb ezt szeretném:

[link]

2014. aug. 1. 00:48
 4/10 anonim ***** válasza:
67%
Ezt az eredményt sporttal el lehet érni + helyes táplálkozással.
2014. aug. 1. 10:42
 5/10 A kérdező kommentje:
nem véletlenül írtam, hogy az ilyen jellegű kommentek nem érdekelnek
2014. aug. 1. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Bocs, tényleg, nem vettem észre, csak a képet nyitottam meg, hogy milyet szeretnél, és az alapján írtam, hogy sport+diéta.
2014. aug. 1. 11:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha komolyan érdekel akkor felhívod a klinikát és megkérdezed.

Mondjuk lehet hogy nem sok a fél milla, de sport és diéta nélkül a bőröd ronda lesz és löttyedt, hiába hogy nem lesz hájad, attól még nem leszel szebb, lógó bőrrel. A háj meg kevesebb mint 1 év alatt teljesen visszatér majd. Szóval a zsírleszívás sem lusta embereknek való.

2014. aug. 1. 12:18
 8/10 A kérdező kommentje:

nem vagyok lusta, tornázom és egészségesen eszem, de sajnos nem megy le. És nem a lustaság miatt jött fel.

Nyilván meg fogom kérdezni, de gondoltam, hátha itt is tudja valaki

2014. aug. 1. 14:02
 9/10 anonim ***** válasza:

Szerintem ez úgy van hogy 1.régió 230.000 forint , 2.régió 280.000 forint. Szóval ha 5 régiót akarsz megcsinálni akkor az 1.700.000 forint!

Szerintem így működik, de nem vagyok benne biztos. Ez egy drága klinika és jó is, de nem hiszem, hogy ilyen olcsóra kijönne minden ahogyan te leírtad.

2014. aug. 13. 14:11
 10/10 A kérdező kommentje:
ez is lehetne, de akkor szerintem lenne . (pont) a számok után, hogy 1. 2. 2-dik... nem tudom :/
2014. aug. 13. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!