Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Meg vagytok elégedve a sziliko...

Meg vagytok elégedve a szilikon mellel?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés azoknak szól elsősorban, akik megműttették a melleiket.

Az a helyzet, hogy nagyon kicsi a mellem (75/A) és mindenképp szeretném megnagyobbíttatni, de kicsit tartok az egésztől.

Nem macerás? Mármint mennyire kell pl odafigyelni rá, nehogy baja legyen az implantátumnak?

Nem bántátok meg, hogy megcsináltattátok?

Minden tapasztalatra kíváncsi lennék

Előre is köszi :)

2014. júl. 31. 17:58
 1/4 anonim ***** válasza:

"Az a helyzet, hogy nagyon kicsi a mellem (75/A) és mindenképp szeretném megnagyobbíttatni, de kicsit tartok az egésztől."

Én is tartottam tőle, kb. 10 évig gondolkodtam rajta.

85AA volt körülbelül, most B lett. 220 köbcentis, azaz elég visszafogott méretű az implantátum, kerek formájú (ez ad természetes hatást), texturált felületű (ez csökkenti a leggyakoribb szövődmény, a tokzsugorodás kockázatát) és szilárd szilikongéllel töltött (ha kettérepedne az implant, akkor sem folyna ki belőle semmi a szövetek közzé).

"Nem macerás? Mármint mennyire kell pl odafigyelni rá, nehogy baja legyen az implantátumnak?"

Kb. semennyire nem kell rá odafigyelni. Általában hordok melltartót, sportoláshoz szoros sportmelltartót (de ezeket az originális mellhez is ajánlatos alkalmazni).

"Nem bántátok meg, hogy megcsináltattátok?"

Nem bántam meg, teljesen elégedett vagyok vele.

Néha visszagondolok rá, hogy régen mennyire nyomasztott a lapos cicim, most meg teljesen összhangban vagyok magammal, a testemmel ilyen téren.

Persze ehhez az is kellett, hogy természetes formájú és méretű ciciket csináltassak, és nagyon megbízható orvost válasszak.

2014. aug. 2. 07:28
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, bíztató :) Nekem is 75/A, és és nagyon zavar :/ nem akarok olyan hatalmasakat csináltatni, hanem csak picit nagyobbat, ami a testalkatomhoz még természetes. Nagyon rossz, 22 éves vagyok, kinézek kb 16-nak, meg annyira rossz érzés, hogy melltartó nélkül majdnem teljesen lapos :(
2014. aug. 4. 21:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Cak jókat tudok mondani.

Az enyém műtét előtt 15 cm átmérőjű volt most 38 cm

2014. aug. 13. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Csakis jó
2015. jan. 19. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!