Tényleeg létezik szem-tetoválás? Magyarországon is lehet ilyet? És ha igen mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
http://www.youtube.com/watch?v=WEHlg9wscac&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ystHwO-ZywE&feature=PlayList&..
2010. jan. 9. 19:36
1/9 anonim válasza:
Az első videóban kontaktlencsék vannak. (Írják is az elején szerintem)
De amúgy létezik. Nationalen vagy vmi hasonló csatornán láttam ilyet. Egy srác szemének a fehér részébe festéket fecskendeztek. Szétterült a szemén, és az egész fekete lett. Elég ijesztő volt, és nem lehet visszacsinálni.
De szerintem mintákat nem lehet vele csinálni, csak beszínezni. Magyarországon nem tudom, h van-e, de nem hiszem.
2/9 anonim válasza:
csak az elsőt néztem, de ez nem tetoválás. Kontaktlencséket raknak be.
3/9 anonim válasza:
a másodikat nem tudtam végignézni sem, remélem nálunk nem csinálnak ilyesmit. ki a fene akarná elcseszni ezzel a szemét?
4/9 anonim válasza:
kísérleti jelleggel próbálták ki a dolgot az USA-ban, de látás romlással járt és nem lehet mintát tetoválni, ezek mellett nagyon fájdalmas. Tudtommal befejezték a kísérletezgetést a veszélyessége miatt, de ha ráérsz akkor a modblog.bmezine.com-on nézelődj, ott írnak az ilyenekről
5/9 anonim válasza:
tejóég én ebbe belehalnék oO
sztem nincs ilyen magyarországon O:
6/9 anonim válasza:
Na hát ez tényleg durva,én is láttam a tv-ben ment,a srác is csak az egyik szemét csináltatta meg,hogy ha nem is sikerül a másikkal még lásson!De az ilyen hülye meg is érdemli hogy megvakuljon!Szerintem gusztustalan,sátánistás!Magyarországon szerintem nem csinálnak ilyet...de ne is akarj,visszafordíthatatlan,és csúnya...főleg ha lány vagy..
7/9 anonim válasza:
Igen szemtetoválás létezik. Azt hiszem eddig még csak az USA-ban terjedt el.
8/9 anonim válasza:
igen létezik, írd be a google-be h szemtetoválás.csúnya, elrontod a szemedet egy örök életre-semmi pénzért nem próbálnám ki!!!!
15Ł
9/9 anonim válasza:
ha meg erdekel akk Komaromi Geri swastika tattoo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!