A lézeres anyajegy-eltávolítással vagy a szikés módszerrel marad nagyobb heg?
Figyelt kérdés
Az arcomról szeretnék leszedetni egy kiálló anyajegyet, ami viszonylag nagy. Meg szeretném tudni melyikkel járnék jobban.2014. júl. 16. 22:36
1/3 anonim válasza:
A bőrgyógyász dönti el, melyik módszert alkalmazza, nem te. A kiálló anyajegyeket általában lézerrel távolítják el, feltéve ha nem rák-gyanús, ezt majd a doki megmondja. Nekem vettek le anyajegyet lézerrel és szikével is, a lézeres után nem maradt akkora heg, igaz, az az anyajegy sokkal kisebb is volt. De általában lézerrel sokkal pontosabban lehet dolgozni.
2/3 anonim válasza:
Szia! Nekem egy csúnya kiálló anyajegyet szedtek le szikével, és szinte alig látszik a heg mert plasztikai sebész csinálta. Egy "sima" sebész munkáját is láttam, az viszont tényleg nagyobb, csúnyább heget hagy. Lézerről sajnos nem tudok nyilatkozni, az én orvosom nem szimpatizált vele annyira.
3/3 anonim válasza:
Lézerrel rosszabbul járhatsz, mert elégeti a szöveteket, így nem lehet szövettani vizsgálatot végezni rajta, ami pedig kötelező lenne. Ha rákos sejtek is vannak benne, nem tudod meg időben, az életed is múlhat rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!