Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Orrmutet allergiaskent?

Orrmutet allergiaskent?

Figyelt kérdés
Bocsi, ha valakit zavar, hogy igy irok. Telefonrol igy egyszerubb. Az erdekelne, hogy en a jovoben szeretnek orrmutetet. Viszont allergias vagyok leginkabb a gazokra parlagfu..stb. tavaszi, nyari szezonban. Szerencsere erosodott a szervezetem. Ebben az evben nem szedtem a gyogyszerem, csak ha ramjott a tusszoges ritkan. Az orrom ocsmany sajnos, es elrontja az egesz arcom. Kisse kampos, es nagy. Bocsanat a kifejezesert de zsido jellegu...Sokat beszoltak, fiuk is mondjak h szep vagy de az orrod inkabb hagyjuk. Na de mindegy.. Ha engem nem zavarna nem akarnam megmuttetni de az a baj, h sztem is csunya vagyok igy.. Itthoniaknak egyertelmuen nem tetszene de nem erdekel, az en arcom. Szoval a lenyeg, hogy szerintetek igy belevagjak? Attol felek, hogy most olvastam par sztorit, hogy evek multan is deformalodik folyamatosan. De ezt nem szeretnem! Ja, es olvastam errol az orrszabalyozo keszulekrol de nem tudom nem latszik valami hasznosnak sztem az en kampos orrom nem tenne a helyere..kerlek valaszoljatok. Atneztem sok kerdest de ilyen problemat nem talaltam. Koszonnom ha segitetek valasszal.
2014. júl. 16. 02:22
 1/1 A kérdező kommentje:
ez az evek multan is deformalodik az ami meggilyeszt..nem tudom mas hogy van vele de en kiszoktam fujni az orrom es mar igy is kicsit gorbul az egyik iranyba a tobbi gond mellett... szval nem szeretnem ha az uj orrom is csak ugy alakulgatna magatol!!!!
2014. júl. 16. 02:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!