Milyen modszerek vannak mellnövelesre?
Tudom itt mar rengeteg ilyen kerdes van,de en atgondoltabb vagyok. Tudom a kapszulak,kremek hatastalanok. eddig abban a hitben voltam h a sajat zsirral valo feltöltest valasztom,erre most talalom ezt a cikket:
Szoval mar ez is kilöve.Mivel szilikont nem akarok a vegen a cikk azt irja az az egyetlen jo modszer erre,mar tanacstalan lettem,elakadtam.Atgondoltam,ha a kremek,mas egyeb eljarasok hatasosak lennenek a sztarok miert az implantatunok mellet voksoltak le.Pl.rubint reka,sarka kata.igy hat mar csak annyi maradt h nem lesz semmi,mar csak az is jo lenne ha egy helyreallito mütetet elvallalna a sebesz.a hegyes pici cicimet,normalis kerek formajuva tenne. mas valasztas nincs vagy megis? azert a szilikont kicsit ijesztönek tartom.
Nincsenek módszerek, csak a szilikon.
Habár sose értem minek, semmi baj a kis mellekkel, se a hegyessel... ugyanolyan mell mint bármelyik másik.
Van még egy módszer, a nagy volumenű hialuronsavas feltöltés, de nagyon drága, csak kis volumennövekedést ad, és egy-két év alatt teljesen felszívódik. A szilikonimplantátum a gyakorlatban az egyedüli értelmes megoldás jelenleg, és belátható időn belül a jövőben is.
Én kb. 10 évig fontolgattam, mire rászántam magam. Nem bántam meg: nagyon jó, megbízható orvost választottam, viszonylag kicsi és természetes formájú implantot, és megtettem minden óvintézkedést, minden orvosi tanácsot megfogadtam. Emiatt az enyém nagyon jól sikerült, és nagyon örülök neki, hogy végül megcsináltattam.
Az orvosom neve Dr. Csuha Lajos, mindenkinek szívből ajánlom.
A biorezonancia egy átverés, kuruzslás, áltudomány. Nincsen semmiféle tudományos alapja.
De ha azt szeretnéd, hogy elszedjék a pénzedet nulla eredményért cserébe, akkor bátran próbálkozz vele.
Valódi és tartós mellnövelésre gyakorlatilag csak a szilikon-implantátum alkalmas, ami sajnos műtéttel jár; a jó hír viszont az, hogy a technikája az évtizedek során és a világszerte végzett rengeteg műtét miatt már teljesen kiforrott, és ha megbízható orvost választasz, akkor a kockázata elhanyagolható.
Természetesen nem fog nőni a mell a tornázástól. A mellizom nagyobb lesz, de (ahogy testépítő nőknél is látható) az a mellállományt felemészti.
Én fiatalon sok fekvőtámaszt csináltam, és a kicsi mellem még jobban összement tőle. Aztán megcsináltattam szilikonnal, azóta természetesen nincs ilyen probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!