Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Plasztikai sebész szeretnék...

Plasztikai sebész szeretnék lenni de amig a 15éves tanulmányaim végzem lehet gyerekem h ne 34evesen kelljen szulnom?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretnék plasztikai sebész lenni de szeretnék családot,is..

Megoldható h az iskola mellett valahogy doldgozhassak es gyereket neveljek?:/

2014. júl. 2. 00:33
 1/5 anonim válasza:
Minden megoldható, és kivitelezhető, ha van akarat.
2014. júl. 2. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze. De miért lenne 15 év? 5 inkább. Régen nagy divat volt szülni egyetem alatt, hiszen akkor "tisztán" mész dolgozni, már lehet rád számítani.

Viszont, a gyakorlatban kevés esélyt látok rajta, hogy szülni fogsz egyetem alatt, szellemi indíttatásból gondolom így, de majd meglátod.:)

27 n (most lesz vége a phd-mnak és még nem szültem, mert megváltozott a világ a fejemben meg körülöttem, mióta egyetemre járok)

2014. júl. 2. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nehezen, de megoldható.
2014. júl. 2. 10:04
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek:)

Azert 15ev mert 6ev egyetem 6ev sebesz kepzes es meg + 2-3 ev plasztikai sebedz kepzes

2014. júl. 2. 16:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Most már külön szakvizsgás a plasztikai sebészet, így az is "csak" 6 év (persze csak azoknak, akik 2013-ban vagy utána kezdték a szakképzést). Egyetem alatt nem fogsz tudni dolgozni, maximum alkalmanként, de olyan munkát nem tudsz vállalni, amiből el is tartod magad. Nekem is van olyan ismerősöm, aki az egyetem alatt szült, 6. éven, nyilván csúszik a diplomája, de nem megoldhatatlan.
2014. júl. 4. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!