Mennyibe kerül egy orr és áll plasztika?
Figyelt kérdés
külön külön érdekelne2010. jan. 3. 13:36
1/5 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy, de szerintem inkább próbálj megbarátkozni vele, ha csak nem valami baleset miatt akarod.
2/5 A kérdező kommentje:
csak az állammal nemvagyok megelégedve.az orromon is lehetne egy picit javítani, de annyira nem zavar végülis egyiksem, csak érdekel ha netán mégis alávetném magam amúgy meg 19
2010. jan. 3. 19:30
3/5 anonim válasza:
Ez plasztikai sebésztől és klinikától függő.(...) gondolom tudod melyik a legnemesebb!, én 19/L vagyok,és van egy orrplasztikám, mellnagyobbítás,és ajakfeltöltés..(nem kell plastic kur--vának nézni...Az orr plasztika: 170000FT volt..Ez volt a legolcsóbb..
4/5 anonim válasza:
Megzakkantál?:O át akarod szabatni az egész fejed?:O
szerintem inkább húz egy jó vastag sapkát a fejedre, az olcsóbb:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!