Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Dr Bajusz Huba szegedi plaszti...

Dr Bajusz Huba szegedi plasztikai sebész páciensei, ti meg vagytok elégedve a doktorúr munkájával, amit rajtatok végzett? A műtét után boldogabb életetek lett a kivánt változtatásokkal? Azt kaptátok, amit elképzeltetek?

Figyelt kérdés
Nyáron lesz orr plasztikám, és javitani fog az államon is kicsit, nagyon izgulok, kiváncsi vagyok az eredményre és remélem azt fogom látni majd, amit szeretnék.
2014. jún. 10. 21:50
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
bocsi, de: ASZIMMETRIA (a-szimmetria) aszimmetrikus
2019. ápr. 19. 20:17
 12/13 anonim válasza:

Oszinten, szivembol kivanom neked, hogy tartalmasabb, izgalmasabb, teljesebb, pozitivabb eleted legyen annal, mint amilyen az az elet lehet, aminek soran valaki egy nagyon hosszan megfogalmazott, informativnak szant, sajat tapasztalatokra epito, maximalis segitesi szandekkal letrejott hozzaszolasra reagalandoan minden egyeb eszrevetel nelkul arra kivanja a kommenteles lehetoseget hasznalni, hogy egyetlen szo (igaz, tobbszori, de a mondandon semmit nem befolyasolo) elirasat illetoen kioktasd a megfogalmazot.

Kivanom neked, hogy a jovoben ne erezz kesztetest belekotni egy kisebb monolog egy db helytelenul irt szavaba, hogy enelkul is teljesnek erezd a napodat es az eletedet! :) en reszemrol nem vagyok ilyen frusztralt, foleg miota nem olyan ASSSSSZIMETRIKUS az arcom,! ;)

Orommel latom az ertekelesek alapjan, hogy masok szamara igy asssszimetrikusan is hasznosnak bizonyult a tapasztalatom megosztasa. Barki, aki ide teved, kivanom nektek is, ha barmilyen esztetikai mutetre szanjatok magatokat, hogy ugyanilyen jo dontesnek erezzetek, mint en! Ehhez tovabbra is csak ajanlom Bajuszt! :)

2019. dec. 23. 02:20
 13/13 anonim ***** válasza:
25%
Én nem ajánlom Bajuszt, se a stílusa, se a munkája nem töltött el megelégedéssel. Az orrom ugyanúgy utálom mint előtte, elrontotta, a két orrlyuk közti rész lelóg és féloldalra is áll, nem középen van. Gyűjtöm a pénzt, hogy elmehessek Rezek Ödönhöz helyrehozatni, mert biztos, hogy nem mennék vissza hozzá akkor sem, ha ingyen lenne. Velem flegma volt, varratszedéskor is letolt, mert fel mertem szisszenni. Az ápolók pedig kb. átnéztek rajtam az egy nap alatt, amit benn kellett tölteni. Nem ajánlom a helyet!!!
2021. márc. 18. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!