Hány éves kortól lehet mell nagyobbítást csináltatni?
Felnőttként gond nélkül megcsinálják már.
Nem beszélnénlek le róla, de azért gondolj abba bele, hogy marad egy heg utána, és egy implantátum nem szól egy egész életre, idővel ki kell majd cserélni. Valamint szülés után rendszerint jelentősen válik a mell formája.
Nekem is 75B, és tök cuki, formás, neked mi bajod vele? Lóg, löttyedt, vagy mivan? Én nem akarok plasztikát, megeszek napi 1 tábla csokit, folyamatosan nasizok, és látványosan növekedik, feszesebb is lett, mióta ennyit eszem. A popsim is nagyobb lett (kicsit lapos volt, most kikerekedett).
Szerintem várj még vele, hiszen még annyit változhat a tested! Még hízhatsz, szülni is fogsz, ezek mind először a mellet formálják át. Ha mégse változik, mondjuk szerintem nyugodtan csináltasd meg, minden nő szebb, ha nagyobb az önbizalma, és nem szégyenkezik a teste miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!