Kezdőoldal » Szépség és divat » Plasztikai műtétek » Elálló fülekre van plasztikai...

Elálló fülekre van plasztikai műtét?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok ,18 éves.

Rövid hajjal egészen jóképű lennék de ezt lerontják az elálló (amúgy nem nagy) füleim.Elég röhejesen nézek ki velük..

Van erre műtét?

2014. máj. 31. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy van!
2014. máj. 31. 17:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk miért nem a Googleban kerestem rá..:D
2014. máj. 31. 17:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, hogyne lenne.

Olyan 150-200 ezer körül van az ára, nagyon egyszerű kis műtét, még altatás sem szükséges hozzá. Ha gondolod, leírhatom részletesebben is a dolog menetét, nekem is nemrég volt a műtétem és nagyon meg vagyok elégedve vele. :)

2014. máj. 31. 17:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, 4 éve. Én is tudok segíteni bármiben, ha vannak kérdéseid. A hoxa.hu-n lévő adatlapomon vannak képek is (szintén ear néven).
2014. máj. 31. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy lány osztálytársamnak is volt ilyen műtéte kb 14 évesen.
2014. jún. 3. 14:31
 6/7 anonim válasza:
van :D Kocsis Tibi az X-faktorból is volt ilyen műtéten.. emlékszem egyszer mutatták a Fókuszban..
2014. jún. 4. 09:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, a kérdezőnek már nem fontos a dolog, mert nem is válaszol.
2014. jún. 4. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!