Plasztika műtét mennyibe kerül?
Sziasztok!
Sajnos nem értek ezekhez a dolgokhoz, így a ti segítségetekre lenne szükségem. Másfél éve jöttek a világra az iker gyermekeim és ugye a hasam az szörnyű maradt.. De aki szült és ilyen helyzetben van annak nem is kell részleteznem. Nos végül is az érdekelne hogy (Bp) Péterffy Sándor utcai kórházban mennyibe kerül a hasplasztika kb?
Hát igen... Sajnos a műtétek nagyon drágák és nem feltétlen leszel elégedett. [link]
Ez nem olyan mint egy arc. Ezt edzéssel meg lehet oldani mert különben egy nagy vágás lesz a hasadon a képek szerint.
Köszönöm szépen nagyon a válaszotokat :)
Elmondod nekem hogy miért ellenzed a hasplasztikát? Esetleg közeli ismerősödnek volt? Érdekel ezzel kapcsolatban minden :)
Vettem már a hasamra krémet is, tornáztam is itthon és nem láttam sajnos változást de lehet hogy tényleg nem csináltam kellő ideig. Az a baj hogy kicsi is vagyok ( 155 cm) és 75kg val szültem és 28kg ment le rólam így a hasam szörnyű maradt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!